NB II

Megy van marad Holczer Ádám?

Gyirmóton nem gördítenének akadályt a távozása elé, de szerinte Pécsre nincs értelme visszamenni.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Mivel az angol Fulham csapatától hazatérő Somogyi Csaba személyében kapust igazolt a Gyirmót, a klubvezetés úgy döntött, hogy nem gördít akadályt Holczer Ádám távozása elé. A Pécs 25 éves kapusa nyárig lett volna kölcsönben a győri NB II-es csapatnál, de amennyiben talál magának új klubot, az átigazolásához hozzájárulnak.

Bár a PMFC edzője, Márton Gábor korábban azt mondta, mindenképp szeretnének még egy kapust igazolni Gőcze Gergő mellé, a Rangadó.hu megkeresésére Holczer elmondta, hogy nem sok értelmét látja visszamenni Pécsre.

– Nincs szó arról, hogy távoznék. Vezetőségi részről volt egy olyan döntés, hogy az edzőtáborba utazó keret létszáma nem annyi, mint a tényleges kereté, ezért kellett itthon hagyni embert, és ennek estem áldozatául – kezdte Holczer. – Nincs konkrétan kimondva, hogy elmegyek, hiszen kölcsönben vagyok itt Pécsről, de oda visszamenni nem sok értelmét látom. Ennyi az egész, hogy nem mentem el az edzőtáborba, ennél több egyelőre nem történt. Felrakták a honlapra, hogy nem gördítenek akadályt a távozásom elé, de egyelőre szó sincs róla, hogy távoznék, bár ha esetleg valaki kapust keres, akkor így könnyebben rám talál.

A kapus korábban a Ferencváros, a Nyíregyháza és a Kecskemét csapatában is védett, 16 élvonalbeli meccsen szerepelt, de egyelőre nem tudja, melyik együttes hálóját őrizheti tavasszal.

– Természetesen azért foglalkoztat a távozás gondolata, és az ügynökeimmel azon vagyunk, hogy találjunk valamit, de úgy érzem, hogy ez már nem egyszerű, néhány nappal az átigazolási időszak vége előtt – magyarázta Holczer Ádám. – Szerintem nagyjából mindenhol megvannak a kapusok, nem tudom, hogy mi lesz. Dolgozom, és megpróbálok visszakerülni a csapatba. Jelenleg az U21-es csapattal készülök, illetve edzek külön is. Meglátjuk, ha hazajön a csapat, akkor hogyan tovább…

Olvasói sztorik