NB II

Zsótér Donát első gólja

Harmadik felkészülési mérkőzését játszotta Horvátországban a Szolnoki MÁV FC.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A napok óta tartó esőzések miatt hétfő délután műfüvön rendezték meg a találkozót, amelyen a horvát másodosztályban negyedik HNK Gorica volt az NB II-es csapat ellenfele.

– Ezúttal is nagy iramú, küzdelmes mérkőzést játszottunk. Nyugodtan mondhatom, hogy a harmadik nagyon jó mérkőzésünkön vagyunk túl. Sikerült döntetlent játszanunk, bár mindjárt a találkozó elején vezetést szerezhettünk volna, azonban kihagytunk egy tizenegyest. Ezután, kicsit váratlanul ellenfelünk megszerezte a vezetést, ám még az első félidőben sikerült egyenlítenünk. Tényleg nagyon nagy küzdelemben értünk el egy egész biztató eredményt. Több olyan játékos is szerepet kapott, aki eddig kevesebbet játszott. Azt kell mondjam, hogy nagy verseny van a csapatba kerülésért. Akik ma játszottak bizonyították, hogy lehet rájuk számítani –nyilatkozta a klub honlapján Kis Károly, a Szolnok vezetőedzője.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés

HNK Gorica (horvát) – Szolnoki MÁV FC 1-1 (1-1)

Horvátország

Szolnok: Tóth Z. – Kállai, Mile, Antal, Pintér L. – Balaskó, Sipeki – Zvara (Rokszin, 80.), Zsótér, Mundi – Bohner. Edző: Kis Károly

Gólszerzők: Ahtolek (24.), illetve Zsótér (44.)

Olvasói sztorik