NB II

Edzőtáborba utazott a Szolnok

Kis Károly csapata Horvátországban készül a tavaszi szezonra, és már meccset is játszott.
Nemzetközi felkészülési mérkőzés
Szolnoki MÁV FC – Inter Zapresics (horvát) 1-0 (1-0)
Rovinj, Horvátország
Szolnok 1. félidő: Pokorni – Vári, Racskó, Antal, Fritz – Sipeki, Lengyel – B.Tóth, Zsolnai, Rokszin – Hamar. 2. félidő: Tóth Z. – Pintér, Papucsek, Balogh, Tisza – Mile, Balaskó – Bohner, Kállai, Zvara – Szepessy. Edző: Kis Károly
Gólszerző: Hamar Á.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szerda este érkezett a szolnoki küldöttség a horvátországi Rovinjba, csütörtök délután pedig lejátszotta első felkészülési mérkőzését a horvát másodosztály ötödik helyén álló Inter Zapresics ellen.

Papucsek Barna személyében a Szolnok legújabb igazolása is pályára lépett. Az 1989-es születésű belsővédő – aki az NB I-ben szereplő Puskás Akadémia csapatától érkezett – másfél éves szerződést írt alá.

– A mély talajon megrendezett találkozó küzdelmes mérkőzést hozott. Rendkívül agresszívan játszó csapat ellen játszottunk – mondta a klub honlapján Kis Károly vezetőedző. – Az első félidőben több lehetőséget is kidolgoztunk, amelyből egyet sikerült gólra váltani. Sajnálom, hogy a többi lehetőségünkkel nem tudtunk élni. Nagyon sokszor ellenfelünk mögé kerültünk, igaz, nekik is volt lehetőségük. A második félidő teljesen kiegyenlített játékot hozott, ekkor már egyik csapat sem tudott igazán helyzetet kidolgozni. Nagyon jó iramú volt a találkozó, a már említett mély talaj ellenére is. Az első mérkőzésünkön sikeresen vagyunk túl, az is fontos, hogy nem sérült meg senki, illetve a mutatott játék is biztató volt.

Olvasói sztorik