NB II

Szolnoki döntetlen a bosnyákokkal

Zsolnai Róbert a hajrában tizenegyesből egyenlített.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A pénteki két edzés után szombaton újabb mérkőzés várt a Horvátországban edzőtáborozó Szolnoki MÁV FC csapatára, ezúttal Medulinban, a bosnyák másodosztály éllovasa, az NK Jedinstvo Bihac volt az ellenfél.

Mint beszámoltunk róla, újabb játékossal bővült a magyar csapat kerete, a 18 éves Zsótér Donát személyében. A fiatal labdarúgó fél évre érkezett kölcsönbe a Videoton együttesétől.

– Rendkívül küzdelmes mérkőzést játszottunk egy jó talajú pályán, egy nagyszerű ellenféllel szemben. Agresszivitásban és játékban is végig partiban voltunk, sőt úgy érzem, játékunkban több lehetőség is volt – nyilatkozta klubja honlapján Kis Károly, a Szolnok edzője. – Nagyon sok helyzetet egyik csapat sem tudott kidolgozni, bosnyák ellenfelünk egy jogos tizenegyesből szerzett vezetést, a mérkőzés hajrájában pedig egy szintén jogos büntetőből tudtunk egyenlíteni. Nekünk ezen kívül volt még két-három komoly lehetőségünk. A csapattal meg voltam elégedve, jó iramú találkozón vagyunk túl, mely egyrészt jó erőpróba volt, másrészt pedig nagyon jól szolgálta a felkészülésünket.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés

Szolnoki MÁV FC – NK Jedinstvo Bihac (bosnyák) 1-1 (0-1)

Medulin, Horvátország

Szolnok: Pokorni – Vári, Racskó, Papucsek (Antal, 65.), Fritz – Lengyel (Zsótér 65.), Szepessy (Sipeki, 65.) – B. Tóth (Bohner, 65.), Zsolnai, Rokszin (Zvara, 65.) – Hamar (Milem 83.). Edző: Kis Károly

Gólszerző: Zsolnai (tizenegyesből 89.)

Olvasói sztorik