NB II

Hétfőn lazítanak a nyíregyháziak

Délelőtt regenerálás, gyúrás, délután városnézés lesz Spartacus programja.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kemény hetet zárt a törökországi Antalyában edzőtáborozó Nyíregyháza Spartacus. A másodosztály listavezetője szombaton két edzőmérkőzést játszott, a mérleg egy döntetlen, egy győzelem.

A vasárnap nem olyan volt, mint itthon szokott, hiszen ekkor is két edzést vezényelt Lucsánszky Tamás vezetőedző. Hétfőn viszont lazítás, gyúrás szerepel a programban, délután pedig városnézés, ajándékvásárlás.

– Minden rendben van, az időjárásra egy rossz szavunk sem lehet, hiszen előfordult, hogy húszfokos meleg volt. Vasárnap délután ugyan esett egy kis eső, de ez nem okozott gondot – idézi a szon.hu Krizán Sándor technikai igazgatót. – Az ellátás pazar, a reggeli, az ebéd és a vacsora is svédasztalos. A kínálat bőséges, mindenki talál magának megfelelőt. A szálloda konditermét rendszeresen használják a srácok, miként az uszodát és a szaunát is. Esténként csoportos és egyéni foglalkozásokat tart Nagy Enikő sportpszichológus, a hangulat jó, az új játékosok beilleszkedése is zavartalan.

A sérültek közül Sándor István és Paku Roland állapota is folyamatosan javul. Előbbinek a szemöldöke repedt fel, utóbbi pedig a bokájára kapott egy rúgást. Kedden még két edzőmeccs szerepel a programban, szerda délelőtt is lesz edzés, ebéd után pedig már csomagolhatnak a játékosok és a vezetők, hiszen indulnak majd haza.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik