Törökország

Vereség és vérfürdő

A Nyíregyháza 2-0-ra kikapott a cseh élvonalbeli Pribram csapatától, Sándor Istvánnak felrepedt a szemöldöke.

Kapcsolódó cikkek

Nemzetközi felkészülési mérkőzés
Nyíregyháza Spartacus – FK Pribram (cseh) 0-2 (0-1)
Nyíregyháza: Balogh J. – Polényi, Rubus, Gengeliczki, Törtei – Pákolicz, Csordás, Sándor I., Huszák – Bajzát, Rezes. Edző: Lucsánszky Tamás

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kedden ismét két kemény edzést tartott a szakmai stáb a Nyíregyháza Spartacus játékosainak, szerdán pedig kettéosztotta a keretet Lucsánszky Tamás vezetőedző, hogy mindenki kilencvenperces terhelést kapjon. A társaság egyik fele délelőtt a cseh első osztályú FK Pribram ellen lépett pályára.

Az első félidő huszadik percében egy baloldali szöglet után, tíz méterről voltak eredményesek a csehek. A második felvonásban is húsz percig bírták a nyíregyháziak, akkor egy súlyos védelmi hiba után megszerezte második gólját az ellenfél, és végül 2-0-ra nyert.

A meccs végén ijesztő jelenet játszódott le a pályán: a felugró Sándor István összefejelt az ellenfél egyik játékosával, majd elterült a földön. Nagyon vérzett a feje, a társak azonnal kiabáltak az orvosi stábnak. A játékos édesapja, id. Sándor István szakmai igazgató is a pályára rohant, de kiderült, hogy szerencsére nincs nagy baj, a fiának „csak” a szemöldöke repedt fel. Ennek ellenére kórházba szállították a Nyíregyháza 28 éves védőjét.

A Spartacus a várakozásoknak megfelelően nem cserélt, hiszen délután a szerb második vonalban szereplő FC Timok ellen lép pályára.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik