NB II

Szobrot Várady Bélának!

A szurkolók összefogásának köszönhetően gyűjtés indult, hogy a közelmúltban elhunyt legendás játékos tiszteletére szobrot állítsanak a Fáy utcában.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Várady Béla fantasztikus pályafutása mellett azzal vívta ki az angyalföldi szurkolók szeretetét, hogy aktív karrierje végeztével is állandó vendég volt a Fáy utcában. Neve egybeforrt az évtizedek során a klubbal, a szurkolók közül pedig sokan elmondhatják magukról, hogy jó barátságba kerültek az egykori bombázóval.

Tragikus halála éppen ezért mélyen megrendítette a Vasas-családot, és egyúttal rég nem látott összefogást is hozott magával a szurkolók körében. Már a temetésen látható volt az a hatalmas koszorú, amely a drukkerek adományaiból gyűlt össze. A Vasas Szurkolói Szövetség elnöke, Kálmán Zoltán arról tájékoztatta a klubot, hogy a gyűjtés tovább folytatódik, annak érdekében, hogy Várady Béla emlékének egy a Fáy utcában felállítandó szoborral is tiszteleghessenek.

A Vasas SC teljes mértékben támogatja a kezdeményezést, és megkér mindenkit, aki tisztelte és szerette Várady Bélát, hogy ossza meg ezt a felhívást, valamint lehetőségeihez mérten anyagilag is támogassa a fontos ügyet.

Az adományokat a következő számlaszámra várják a szurkolók:

Citibank, 10800014-20000006-20197955

Aki személyesen szeretné átadni a hozzájárulását, az a szurkolók képviselőinél, Kalász Krisztinánál és Kálmán Zoltánnál teheti ezt meg. Minden egyéb információért a Vasas Szurkolói Szövetség elnökéhez fordulhatnak e-mailben, [email=”kalmanzee66@gmail.com”]ide kattintva[/email]!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik