NB II

Megyei csapatot vert a Szolnok

Kis Károly NB II-es csapata 4-0-ra nyert a Jánoshida ellen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szombat délelőtt a több egykori szolnoki játékossal felálló, megyei első osztályú Jánoshida együttesét fogadták a szolnokiak. Az első félidőben háromszor is betaláltak a hazaiak, ám a folytatásban elmaradt a gólzápor.

– Bár négygólos győzelmet arattunk, a teljesítményekkel nem lehettem megelégedve – nyilatkozta klubja honlapján Kis Károly, a Szolnok edzője. – Annak ellenére is ezt kell mondjam, hogy a játékosok a héten nagyon kemény munkát végeztek. Ez sem lehet kifogás arra, hogy kevés jó támadást vezettünk. Nem voltunk határozottak a kapu előtt, jobb teljesítményre számítottam. Egy-két jó megoldásunk volt, főleg rögzített játékhelyzetből, de az elkövetkezőkben a támadójátékunkat jobbá kell tenni. Az előző mérkőzéseken is gond volt a támadások befejezésével, a kontrajátékunknál sem választottunk jó megoldásokat. Ennél többre lesz szükség, de bízom benne, hogy a hátralévő időben erre is fel tudunk készülni.

A Kecskeméten megsérült Máté János kihagyta a szombati mérkőzést, akárcsak a bokájával bajlódó Grúz Tamás. Az újonnan igazolt Zsolnai Róbert hétfőn kapcsolódik be a közös munkába.

Felkészülési mérkőzés

Szolnoki MÁV FC – Jánoshida SE 4-0 (3-0)

Szolnok

Szolnok 1. félidő: Pokorni – Vári, Racskó, Antal, Fritz – Sipeki, Lengyel – Magos, Szepessy, B. Tóth – Hamar. 2. félidő: Tóth Z. – Tisza, Mile, Balogh, Pintér – Zvara, Balaskó – Rokszin, Mundi, Kállai – Bohner. Edző: Kis Károly

Gólszerzők: Hamar (2), Szepessy, Rokszin

Olvasói sztorik