NB II

Kikapott a Sopron

A szlovák Ruzomberok 2-0-ra múlta felül Supka Attila csapatát.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Pénteken a szlovák élvonal harmadik helyén álló MFK Ruzomberok ellen játszott felkészülési mérkőzést a Sopron együttese. A kora délután rendezett találkozón a vendégek 2-0-s sikert arattak NB II-es ellenfelükkel szemben.

Az MFK Ruzomberok honlapjának tudósítása szerint a találkozót szeles időben játszották, az SVSE pedig kemény ellenfélnek bizonyult, amely szimpatikus, harcias teljesítményt nyújtott. A második felvonásban a szlovákok többször is bosszantó hibákat vétettek, de a 75 percben növelni tudták előnyüket.

– Nagyon-nagyon jó mérkőzést játszottunk. Függetlenül a vereségtől, sokkal több volt ebben a meccsben – mondta a klub honlapján Supka Attila, a Sopron szakmai igazgatója. – Kidolgoztunk olyan helyzeteket, amelyekből gólokat kellett volna szerezni. Egy olyan ellenfél ellen tudtunk jól szerepelni, amelyik jó eséllyel nemzetközi kupában fog indulni a következő szezonban. Bízom benne, hogy a további találkozók is hasonlóan fogják segíteni a felkészülésünket.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés

Soproni VSE-GYSEV – MFK Ruzomberok (szlovák) 0-2

SVSE: Halasi – Maráczi, Baranyai, Sifter, Czár – Horváth A., Németh L., Deme, Gaál – Erdélyi, Szabó L. Cserék: Dénes, Pados, Tóth M., Varga G., Heffler N., Szabó Zs., Balázs R., Nyilasi. Edző: Supka Attila

Gólszerzők: Zosák (14.), Tawamba (75.)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik