NB II

Kiütés a megyei edzőmeccsen

A Gyirmót 5-1-re nyert Sopronban; a győrieknél Andorka Péter tizenegyes-két góllal mutatkozott be.
Felkészülési mérkőzés
Soproni VSE-GYSEV – Gyirmót FC 1-5 (1-2)
Sopron, 50 néző
SVSE: Dénes – Pados, Baranyai, Tóth M., Czár – Varga G., Nyilasi B., Németh L., Balázs R. – Szabó Zs., Heffler N. Cserék: Heinrich, Pető, Soós, Sifter, Maráczi, Deme, Horváth A., Faggyas, Szabó L., Gaál B. Edző: Supka Attila
Gyirmót: Somogyi Cs. – Hajba, Lengyel D., Kardos N., Farkas M. – Lázár, Madarász, Illés Gy., Kovács D. – Kelemen, Andorka. Cserék: Holczer, Balog, Beliczky, Cseri, Erős G., Fejes, Graszl, Magasföldi, Oross, Papp, Sós, Széles. Edző: Sisa Tibor
Gólszerzők: Heffler (tizenegyesből 19.), illetve Andorka (24., 37. – mindkettőt tizenegyesből), Cseri (50., 88.), Oross (59.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A 19. percben az Angliából hazatérő kapus, Somogyi Csaba buktatta a kiugró Szabó Zsoltot, a büntetőt Heffler Norbert lőtte a kapu jobb oldalába úgy, hogy a vendégkapus még beleért, de védeni nem tudott (1-0). Öt perccel később Lengyel Dániel ugratta ki Kelement, de a kifutó hazai kapus, Dénes Zsolt buktatta. A tizenegyest Andorka Péter a jobbra mozduló hálóőr mellett a bal alsó sarokba lőtte (1-1). A 37. percben Heffler buktatta Hajba Tamást, jöhetett a meccs harmadik büntetője, amit ismét Andorka végzett el, de ezúttal a jobb alsó sarokba lőtte (1-2).

A szünet után Magasföldi ugratta ki Cserit, aki a kifutó kapus felett balról, tíz méterről a bal alsó sarokba emelt (1-3). Az 59. percben Erős Gábor szögletét Oross Márton fejelte a kapuba középről, nyolc méterről (1-4). A lefújás előtt Cseri ugrott ki a jobb oldalon, majd a kifutó kapus mellett a rövid sarokba lőtt (1-5) – tudósít a Gyirmót honlapja.

Edzői értékelések

Supka Attila, Sopron: – Ezzel a mérkőzéssel befejeződött a próbálkozás időszaka, most már megpróbáljuk azt a csapatot összerakni, amelyiket elképzeljük a bajnoki mérkőzéseken is. Mindenki megkapta a lehetőséget. Úgy néz ki, hogy a csapatunknak még sok a két nap alatt két mérkőzés, mert nagyon fáradtan mozogtak ma a játékosok. Bízom benne, hogy péntekig sikerül olyan állapotba hozni a fiúkat, hogy jó meccset játsszunk a Rózsaheggyel.

Sisa Tibor, Gyirmót: – Voltak a mérkőzésen tetszetős megoldások, de természetesen még sok mindenen csiszolni kell.

Olvasói sztorik