NB II

Tovább fogyatkozik a ZTE

Nánási Balázs kifakadt, Vágó Levente távozott.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Ősszel a Zalaegerszeg alapembere volt a védelem tengelyében Nánási Balázs, aki a téli felkészülési mérkőzéseken nem csak hátul muzsikált jól, hanem a góllövésben is élen járt.

– Úgy érzem Lendvai Miklós irányítása alatt remek társaság kovácsolódott össze Zalaegerszegen, szeretem a várost és a szurkolók is elfogadtak. Sajnos az ismert nehézségek miatt egyre nehezebb a munkára koncentrálnunk, ha néhány nap alatt nem oldódik meg a helyzetünk, akkor sajnos lépnünk kell – mondta a klub honlapján Nánási Balázs. – A csapat nagy része fiatal játékos, ők pedig játszani szeretnének, nyugodt körülmények között. Nem tagadom, nekem is van több helyről ajánlatom, az idő pedig fogy, a héten döntenem kellene. Nem mindenáron akarok elmenni, de nem tehetek mást, ha nem lesz jövőképe a klubnak. Úgy gondolom, hogy a csapat most jó közösséget alkot, nem szabadna hagyni, hogy ez a társaság szétszéledjen.

Nos, az idézett mondatok megjelenése után Nánási nem lépett pályára a Pápa elleni, szerdai edzőmeccsen… Hogy miért, arról nem közölt semmit a klub, az viszont már biztos, hogy a Szigetszentmiklóson próbajátékon szereplő Vágó Leventét szerződtette a másodosztályú Pest megyei csapat. A játékos a ZTE-nél amatőr szerződéssel rendelkezett, így a sanyarú anyagi helyzetben lévő egerszegi klub nem kap pénzt érte – írta a zalasport.hu.

A Pápa elleni mérkőzésen a szurkolók többsége elégedetlenségét fejezte ki a kialakult helyzet miatt. Egy részük tüntetést akar szervezni a polgármesteri hivatal elé. A mérkőzés végén több játékos szájából elhangzott: ha nem Lendvai Miklós lenne a csapat edzője, már régen elhagyták volna a klubot.

Olvasói sztorik