NB II

Magabiztos Szpari-siker

A Nyíregyháza 3-0-ra verte a Nyírbátor együttesét.

Kapcsolódó cikkek

Felkészülési mérkőzés
Nyírbátor – Nyíregyháza Spartacus 0-3 (0-1)
Nyíregyháza 1. félidő: Ovsiyenko – Patály, Mészáros, Benkő, Törtei – Csordás, Huszák, Pákolicz, Polényi, Molnár M. – Szathmári. 2. félidő: Balogh J. – Szokol, Rubus, Gengeliczki, Jánvári – Sándor I., Reznek, Kákonyi, Ulviczki, Szilágyi – Bajzát. Edző: Lucsánszky Tamás
Gólszerzők: Szathmári, Sándor I., Jánvári

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nyírbátorban játszott felkészülési mérkőzést a Nyíregyháza Spartacus. A csapatnak 24 órán belül ez volt a második mérkőzése – írja a klub honlapja.

Bár az időjárás nem volt kegyes a csapatokhoz, a hideg és a havazás ellenére az együttesek úgy döntöttek, pályára lépnek a találkozón.

Az első játékrészben több lehetősége volt a Nyíregyházának, de a csúszós talaj nem könnyítette meg a játékosok dolgát. A 32. percben viszont góllá érett az NB II-es listavezető fölénye, ekkor Szathmári Sándor fejelt a kapuba. Több gól a szünetig nem esett, így a félidőben 1-0-ra a Szpari vezetett.

Lucsánszky Tamás a második félidőre teljes sort cserélt, és továbbra is a Spartacus irányította a találkozót. Több helyzete is volt a megyeszékhelyi csapatnak, ezek közül Sándor István és Jánvári Gábor is kihasznált egyet-egyet, így végül a Nyíregyháza magabiztosan győzött 3-0-ra.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik