NB I

Nem bírt a Szparival a Kaposvár

A Debrecenben edzőtáborozó Rákóczi 1-1-re végzett az NB II-es Nyíregyháza ellen.

Kapcsolódó cikkek

Felkészülési mérkőzés
Kaposvár – Nyíregyháza Spartacus 1-1 (1-0)
Debrecen
Nyíregyháza 1. félidő: Balogh – Szokol, Rubus, Gengeliczki, Törtei – Csordás, Sándor, Rezes, Huszák, Pákolicz – Bajzát. 2. félidő: Ovszijenko – Polényi, Benkő (Szathmári), Mészáros, Jánvári – Reznek, Ulviczki, Paku (Patály),Kákonyi, Molnár – Szilágyi. Edző: Lucsánszky Tamás
Kaposvár: Sengelia – Badis, Issaga, Coroian – Okuka, Balázs B., Kovács O., Florean – Alves, Acassio, Firtulescu. Cserék: Haruna, Bőle, Albert, Hadaró, Thiam, Kwon, Luca, Földes, Murai. Edző: Selymes Tibor
Gólszerzők: Szilágyi (73.), illetve Firtulescu (5.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Debrecenben edzőtáborozó Kaposvárral találkozott felkészülési mérkőzésen a Nyíregyháza Spartacus. Az NB II listavezetője első edzőmeccsét játszotta a téli felkészülés során.

A nyírségiek hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a kezdés után pár perccel vezetést szerzett a Kaposvár, majd nagyrészt mezőnyjáték folyt a találkozón. A kapuk keveset forogtak veszélyben, kiegyenlített volt az első félidő.

Lucsánszky Tamás vezetőedző a második játékrészre teljes sort cserélt. A Szpari ekkor veszélyesebben támadott, és ennek a 73. percben meg is lett az eredménye, amikor Szilágyi Péter egyenlített, 1-1. A győzelmet is megszerezhette volna a Szpari, ám Jánvári gólját les miatt nem adta meg a játékvezető, Szathmári lövése után pedig a kapufán csattant a labda, így az újabb találat elmaradt.

Olvasói sztorik