NB II

Kölcsönös volt az érdeklődés

A Kaposvárról távozó Jánvári Gábor a Nyíregyháza csapatával újra az élvonalban futballozna.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A sereghajtó Kaposvári Rákóczi csapatánál történő nagytakarítás áldozata volt Jánvári Gábor is, a balhátvéd azonban nem sokat tétlenkedett, ugyanis hétfőn a másodosztály listavezetője, a Nyíregyháza Spartacus bejelentette, hogy másfél évre szerződtette a 23 éves labdarúgót. A kisvárdai születésű védő az ősszel hét mérkőzésen lépett pályára kezdőként a somogyi alakulatnál. A Rangadó.hu megkeresésére Jánvári elmondta: meglepődött, hogy távoznia kellett Kaposvárról, de a nyíregyházi klubbal újra az élvonalban szeretne futballozni.

– Kaposváron felbontották a szerződésemet, pedig megmondom őszintén, nem számítottam arra, hogy nem tartanak igényt rám – kezdte Jánvári Gábor. – Semmi különösebb indokot nem közöltek, csak annyit, hogy nem tudok segíteni a csapatnak a bennmaradásért folytatott harcban. Aztán jött a Nyíregyháza megkeresése, és mondhatom, kölcsönössé vált az érdeklődés egymás iránt, mára pedig el is dőlt, hogy a Szpariban folytatom.

A kisvárdai származású, tehát szabolcsi játékosnak pozitívak az első tapasztalatai a klubnál, és elmondta, hogy szeretné beverekedni magát a kezdőcsapatba.

– Hétfőn délelőtt edzettem először a csapattal, és teljesen pozitívak az első benyomásaim. Úgy érzem, hogy a társak simán be fognak fogadni – mesélte Jánvári. – A vezetőség is rendes, és az edzők is normálisak, úgyhogy szerintem minden rendben lesz. Szeretném beverekedni magam a kezdőcsapatba, és minél több meccsen szeretnék pályára lépni. A csapattól azt várom, hogy jussunk fel az első osztályba.

Olvasói sztorik