NB II

Négy kiszemelt, egy távozó

A bundaügyben meggyanúsított Farkas Ádámot elküldték az NB II listavezetőjétől, de visszavárják.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Sajtótájékoztatóval indította az évet a másodosztályban listavezető Nyíregyháza Spartacus. Barczi Róbert ügyvezető elmondta, hogy folyamatosan tárgyalnak a játékosok ügyében, de nagy mozgás nem várható a keretben.

Rezes László és Fodor András mellett Ulviczki Mihállyal is egyeztettek. A korábban a Videotonban és Szolnokon, legutóbb pedig Szegeden, illetve Jászapátiban szereplő középpályással szinte mindenben megállapodtak, és már a nyírségi csapattal kezdte a felkészülést. Szélső támadó mindenképpen érkezhet a csapathoz, és egyelőre egy távozó biztos. A bundagyanúsított Farkas Ádám ügyében még sokáig nem várható döntés, ezért bár a csapat és a játékos is nagyon sajnálja, de mindkettejük érdeke az, hogy szerződést bontsanak. Amíg tart a vizsgálat, külföldön futballozhat. Amennyiben rendeződik a sorsa, szívesen látják őt ismét Nyíregyházán.

Lucsánszky Tamás vezetőedző elmondta, hogy a keret február elejéig hazai környezetben tréningezik, majd tíz napra Törökországba utazik edzőtáborba. Ott hat felkészülési meccset játszik, a többek között cseh, bolgár és román együttesek ellen. Sándor István szakmai igazgató szerint a legnagyobb erősítés az, hogy sikerült egyben tartani a keretet. Sok új labdarúgó nem jön, akik viszont érkeznek, azok olyanok, akik hozzá tudnak tenni az eredményességhez – írja a klub honlapja.

Olvasói sztorik