NB II

Ki lesz a Vasas új edzője?

A közelmúltban Simon Antal és Szanyó Károly is felbukkant Angyalföldön.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A német tulajdonos, illetve honfitársa, Dirk Berger vezetőedző távozása óta Tóth András irányításával végzi a levezetőedzéseket az NB II tizedik helyén álló Vasas csapata. A klubbal szerződést bontó hét idegenlégiós távozása, valamint a sok sérült miatt miatt meglehetősen szűkös lenne a létszám, de az angyalföldiek több egykori játékosa is engedélyt kért, hogy bekapcsolódhasson a gyakorlásba.

Az elmúlt bajnoki esztendőben remek teljesítményt nyújtó kapus, Szatmári Zoltán már korábban is többször felbukkant a Fáy utcában, a súlyos térdsérüléséből felépült Piller József azonban csak a múlt héten kapcsolódott be a játékba. Hétfőn pedig egy újabb ismerős, a korábbi csapatkapitány, Katona Máté is szerelést öltött a sátortető alatti edzésen.

Az utolsó bajnoki meccseken, illetve a jelenleg is zajló edzéseken több, jelenleg szabad szakvezető is helyet foglalt a lelátón. Simon Antal vagy éppen Szanyó Károly felbukkanása után lehet találgatni, hogy az új tulajdonos kire bízza majd a csapat vezetését – írja a klub honlapja.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik