NB II

Ausztriában edz Bali Péter

A Sopronból távozó rutinos csatár szabadon igazolható.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Bali Pétert kiállította a játékvezető az Ajka elleni bajnoki meccsen, majd október 7-én kikerült az NB II-es Sopron keretéből, néhány nappal ezelőtt pedig szerződést bontottak vele, tehát immár szabadon igazolható.

– Kizárt dolog, hogy a kiállítás volt az oka a mellőzésemnek. Szerintem egyszerűen csak bűnbakot kerestek, és azt megtalálták bennem, és a csapatkapitány-helyettes Bognár Zsoltban – mondta a delmagyar.hu oldalon a szegedi Bali Péter. – Nem vagyok elkeseredve, inkább sajnálom az egész esetet, mert szerettem Sopront és a csapatot. A nyári változások, Supka Attila érkezése nem jött jól, előtte Bücs Zsolt irányításával álom volt itt játszani. Ez a csapat és a keret alkalmas a dobogóra, ám most kiesőhelyen áll. A szurkolók a városban kitettek egy transzparenst, amelyen üzentek, hogy visszavárnak mindkettőnket, megmondom őszintén, jólesett a gesztus.

Amióta Bali kikerült az SVSE keretéből, a Soprontól 18 kilométerre található ausztriai Horitschon alakulatánál edz heti háromszor, illetve a Sopron U21-es együttesénél is mozoghat. Az osztrák csapat a negyedosztályban dobogó közeli helyen áll, ám csak januárban tudna odaszerződni, míg itthonról a Szeged 2011-Grosics Akadémia kereste.

Olvasói sztorik