NB II

Temetői hangulat Sopronban

A száműzött Bali Péternek és Bognár Zsoltnak nincs visszaút, amíg Supka Attila az SVSE edzője.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Supka Attila, a másodosztályú Sopron szakmai igazgatója a csapatkapitány-helyettes Bognár Zsoltot, illetve a támadó Bali Pétert kitette az első keretből. Mindez október 7-én történt, de az SVSE továbbra is gyengélkedik, megszakítás nélkül immár hét vereségnél tart. Az okokról, az előzményekről, és a jelenlegi helyzetről a Rangadó.hu érdeklődésére Bali Péter elmondta, nagyon nehezen viselik ezt a helyzetet, mert mindketten szeretnek Sopronban futballozni.

– Vajon miért váltak kegyvesztetté?
– Teljesen váratlanul ért minket, és érthetetlen számunkra. A csapattársak és a vezetők sem tudják mire vélni. Egyedül Supka Attila tudja, miért ránk gondolt. A sikertelenségnek nem lehettünk mi az okai, mert én három meccsre eltiltott voltam, Bognár Zsolt pedig sérülés miatt nem játszhatott – mesélte Bali.

– A csapat képességeivel van probléma?
– Nehéz mit mondani, mert úgy gondolom, hogy ez egy remek csapat, de úgy néz ki, Supka Attila irányításával ennyit tud. A csapat önbizalma teljesen elfogyott. Az egész társaság maga alatt van. Minden edzésen temetői hangulat uralkodik.

– Bíznak a visszatérésben?
– Amíg Supka Attila az edző, addig biztos, hogy nincs számunkra visszaút. Nagyon nehezen viseljük ezt a helyzetet, mert mindketten szeretünk Sopronban futballozni. Szeretjük a várost is. Sajnos ez most így alakult.

Lemondott az ügyvezető

Csiszár Ákos, a Soproni Vasutas Futball Kft. ügyvezető igazgatója a csapat sikertelen szereplése miatt erkölcsi kötelességének érezte, és kedden benyújtotta lemondását a tulajdonosi kör felé – írja a klub honlapja.

Olvasói sztorik