NB II

Az SzTK és az újonc döntetlenje

Az NB II hetedik fordulójában: Szigetszentmiklós–Kisvárda 1-1.

Kapcsolódó cikkek

NB II., 7. forduló
Szigetszentmiklósi TK-Erima – Kisvárda SE 1-1 (0-0)
Szigetszentmiklós. Játékvezető: Kiss N.
SzTK: Sánta – Barna Zs., Pollák, I. Jakovljevics, Kvekveskiri – Zsivóczky N. (Kollega, a szünetben), S. Jakovljevics, Nagy J., Khous, – Fekete Á. (Stipe, 67.), Takács T. Edző: Zoran Kuntics
Kisvárda: Nacsa – Molnár R., Kornutyak, Hegedüs, Tóth Gy. – Nagy B., Pálvölgyi (Ramos, 67.), Pavlov, Üveges – Miskolczi, Oláh. Edző: Révész Attila
Gólszerzők: Khous (56.), illetve Molnár R. (85.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A mérkőzés első félidejében leginkább a Szigetszentmiklós veszélyeztetett. A hazaiak első komolyabb helyzetére a 14. percig kellett várni, amikor Kvekveskiri ívelt be középre egy labdát, amihez olyan szerencsétlenül ért hozzá a vendégvédő, hogy a kimozduló Nacsa fölött átszállt a labda, majd a kapufa tövén csattant. Végül felszabadítottak a kisvárdaiak.

Néhány kisebb lehetőség még akadt mindkét oldalon, de gólt nem sikerült elérniük, így döntetlennel vonulhattak pihenőre.

Az 56. percben jött az első gól: Khous ívelt középre, de beadása átszállt a túloldalon lévő Szlobodan Jakovljevics elé, aki visszaívelte a labdát. Ez Khoust találta meg, aki 11 méterről kapásból a kapuba lőtt (1-0).

Ezután erőteljesen nyomott a vendégcsapat, a szigetszentmiklósiak pedig leginkább a védekezéssel voltak elfoglalva. A Kisvárda fölénye a 85. percben góllá érett: Molnár Róbert egy kipattanó labdát lendületből, körülbelül húsz méterről bombázott a kapuba (1-1). Ez volt az utolsó említésre érdemes momentum a találkozón, amely így döntetlennel zárult.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik