NB II

Kiütötték a Bányászt

Az NB II hatodik fordulójában: Kisvárda–Tatabánya 5-0.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Alig öt perc eltetével büntetőhöz jutott a hazai csapat: Hegedűs Tibor állt a labda mögé, és nem hibázott, 1-0. A Kisvárda ezt megelőzően 258 percig nem talált be hazai pályáján, hosszú gólcsendet tört meg az együttes – tudósít a Szabolcs Online.

Üveges Szabolcs nyolc perc múlva megduplázta az előnyt, a köztes időben pedig Tóth György lécen landolt beadása és Fodor András kimaradt ziccere is borzolta a tatabányai kedélyeket. A folytatásban leült a játék, hosszú perceken keresztül nem dolgoztak ki ziccereket a csapatok. A játékrész hajrájában Fodor András hibázott nagy helyzetet, válaszként Ferkó Csaba lövését tolta a kapufára a kapuban debütáló Nacsa Péter.

A második játékrész elejét nagyon megnyomta a Várda, tíz percen belül három gólt is szerzett: Dusan Pavlov előkészített és gólt szerzett, Pálvölgyi Balázs pedig kétszer is eredményes volt. A mérkőzésen Nacsa Péterre is szüksége volt a hazaiaknak, hogy megússzák kapott gól nélkül, de így is megérdemelt sikert arattak neves ellenfelükkel szemben.

A Kisvárda ezzel megszerezte első hazai győzelmét az NB II-ben.

NB II, 6. forduló

Kisvárda – FC Tatabánya 5-0 (2-0)

Kisvárda. Játékvezető: Nagy R.

Kisvárda: Nacsa – Kornutyak, Molnár R. Tóth Gy., Hegedüs – Üveges (Oláh, 63.), Miskolczi (Farkas M., 76.), Pavlov, Pálvölgyi (Kapacina, 70.) – Nagy B., Fodor A. Edző: Révész Attila

Tatabánya: Dombai – Besztercei, Bozsik (Kis Sz., 70.), Szamosszegi, Radnai – Kovács I., Ludánszki – Ferkó, Gyürki (Polyák, 82.), Bakos (Szabó B., a szünetben) – Weitner. Edző: P. Nagy László

Gólszerzők: Hegedűs (6.), Üveges (14.), Pálvölgyi (48., 55.), Pavlov (54.)

Olvasói sztorik