NB II

Már nem csak üdülőhely

A bajai Szöllősi Tamás eddig csak nyaralni volt Siófokon, most oda is igazolt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az elmúlt szezonban az NB II-es Baja házi gólkirálya volt Szöllősi Tamás, aki nyáron az élvonalból kiesett Siófokhoz igazolt. A húszéves csatár a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, nyaralni már többször volt új állomáshelyén, most pedig oda is költözik, és mindent megtesz, hogy góljaival feljutáshoz segítse Horváth Károly együttesét.

– Voltak más lehetőségeim is a másodosztályból, és a Baja is nagyon szerette volna, hogy maradjak, de a Siófok ajánlata volt a legkonkrétabb, ők akarták leginkább, hogy csatlakozzak a csapatukhoz. Olyan helyre akartam igazolni, ahol tényleg számítanak rám, ezért döntöttem így – magyarázta átigazolása okait Szöllősi Tamás.

– Mikor csatlakozott a csapathoz? Hogy érzi magát?
– Ez volt a második hétvége, amikor Siófokon voltam. Adódott egy kis probléma a szerződésemmel, de az már megoldódott. Csak egy kicsit később tudtam csatlakozni a munkába, amiért volt egy kis lemaradásom, de úgy érzem, már utolértem magam. A csapat eléggé összeállt, úgyhogy reális célunk lehet az, hogy visszajussunk az NB I-be.

– Baján tizenkét lőtt tavaly. Siófokon is megismételhető ez a remek teljesítmény?
– Elsődlegesen az a célom, hogy beverekedjem magam a kezdőcsapatba. A többit majd utána meglátjuk…

– Nyaralás vagy bulizás céljából járt már korábban Siófokon?
– A családommal mindig idejárunk nyaralni Siófokra, vagy esetleg Zamárdiba. Jelenleg is itt tartózkodnak, és én is velük vagyok, onnan járok edzésekre. A bulikba még nem csöppentem bele…

– Az éjszakai élet meglehetősen vonzó a fiatalok számára. Horváth Károly nem tiltotta meg a csapattagoknak a bulizást?
– Én még nem olyan régóta vagyok Siófokon, a bulik nem kerültek szóba, de a mester azt mondta, hogy a napi többórás balatoni fürdőzést azért függesszük fel lassan…

Olvasói sztorik