NB II

Nyárig biztosan marad

Szerződése lejárta után más csapatban is kipróbálná magát Szöllősi Tamás.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II-es válogatottba is meghívót kapott az egész mezőny leggyengébben teljesítő csapata, a Bajai LSE játékosa, Szöllősi Tamás. Persze, ez korántsem meglepő, hiszen az idén még csak huszadik életévét betöltő csatár hét gólt szerzett az őszi szezonban, amivel más csapatok érdeklődését is felkeltette. A támadó a Rangadó.hu megkeresésére elmondta, hogy bár több ajánlata is volt, klubja ragaszkodik hozzá, így a tavaszt Baján kezdi meg.

– Pont egy hét múlva kezdődik az NB II-es válogatott törökországi edzőtábora, aminek ön is a tagja.
– Nagyon örültem a válogatott meghívónak – kezdte Szöllősi Tamás. – Mégiscsak az NB II húsz legjobb játékosát választották ki, így büszke vagyok rá, hogy a keret tagja lehetek. Várom már az edzőtábort.

– Tavasszal is marad Baján?
– Több másodosztályú együttestől is volt megkeresésem, de a Baja ragaszkodik hozzám, nem akartak elengedni. Nyárig szól a szerződésem, utána viszont szeretnék váltani. Kipróbálnám magamat egy erősebb csapatban is.

– Mik a céljai a bajnokság második felére?
– Egyénileg az a célom, hogy minimum lemásoljam azt, amit az őszi szezonban produkáltam, de az se baj, ha megfejelem azt a teljesítményt. A csapattal pedig szeretnénk kiharcolni a bennmaradást, ami nem lesz könnyű, már-már lehetetlen, de mi azért megpróbáljuk.

– Elkezdték már a felkészülést?
– Igen, hétfőn megvolt már az első tréningünk, és most is éppen edzésre sietek. Hétvégén pedig már felkészülési mérkőzést játszunk, szóval gőzerővel készülünk.

Olvasói sztorik