NB II

Győzelemmel rajtolt a Spartacus

Az NB II első fordulójában: Ajka–Nyíregyháza 0-3.

Kapcsolódó cikkek

NB II, 1. forduló
FC Ajka – Nyíregyháza Spartacus 0-3 (0-1)
Pápa, 250 néző. Játékvezető: Botló
Ajka: Jánosa – Horváth A. (Kanta Sz., 74.), Pákai, Hanzl (Lattenstein, a szünetben), Köles – Fodor M., Jagodics M., Sipos N., Skriba (Varga T., 65.) – Mihalecz P., Sowunmi. Edző: Ifj. Mihalecz István
Nyíregyháza: Balogh J. – Szokol, Rubus, Gengeliczki, Törtei – Csordás, Sándor I., Farkas Á. (Huszák T., 82.), Paku (Szilágyi P., 60.) – Kákonyi (Polényi, 89.), Bajzát. Edző: Lucsánszky Tamás
Gólszerzők: Farkas Á. (45., 77.), Szilágyi P. (88.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A vendégek Farkas Ádám révén hamar helyzetbe kerültek, ám a kapufa ezúttal még a pápai albérletben játszó ajkaiakkal volt – tudósít a szon.hu.

Aztán kiegyenlített játékot láthattak a nézők, és a néhány Szpari-szurkoló örömére jól alakult a hajra. Egy cselsorozat végén Sándor Istvánt buktatták, a szabadrúgást Farkas 18 méterről a hálóba lőtte (0-1). A második félidőben is leginkább mezőnyjáték jellemezte a mérkőzést, aztán ismét jött Farkas Ádám és az újabb gól: Bajzát cselezgetett a jobb oldalon, majd lőtt, Jánosa kapus kitenyerelte a labdát, pechjére éppen Farkas elé, aki közelről nem hibázott (0-2). A legvégén ismét Bajzát került főszerepbe, ívelésébe még beleért a hazai kapus, ám a labda Szilágyi Péter elé került, aki közelről a hálóba gurított (0-3).

– Stabilan játszottunk és főleg az első félidővel voltam elégedett. Köszönöm a szurkolóknak, hogy ilyen messzire elkísérték a csapatot, és segítettek a győzelem kiharcolásában – nyilatkozta Lucsánszky Tamás, a Nyíregyháza edzője.

Olvasói sztorik