NB II

A Siófok nem kegyelmezett

A Balmazújváros 3-0-ra kikapott a Balaton partján az NB II első fordulójában.

Kapcsolódó cikkek

NB II, 1. forduló
FGSZ Siófok – Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 3-0 (2-0)
Siófok, 500 néző. Játékvezető: Kiss N.
Siófok: Tajti – Fehér Zs., Tímár, Papp Sz., Novák A. – Horváth B., Peszmeg (Mokánszki, 84.), Vass M., Papp M. (Gárdos A., 67.) – Vólent (Futó, 58.), Dajics. Edző: Horváth Károly
Balmazújváros: Szalma – Bokros, Kiss L., Forgács, Németh Á. – Nagy R., Szőllősi F. (Müller Zs., 72.), Kónya, Demjén (Belényesi, 70.) – Tóth I D. (Pintér N., a szünetben), Urbin. Edző: Híres Gábor
Gólszerzők: Dajics (15., 45.), Gárdos (84.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az élvonaltól tavasszal búcsúzó siófokiak rögtön a meccs elején támadásba lendültek: a második percben Dajics ívelését Horváth Bence passzolta a kapu mellé. A hajdúságiak gyorsan válaszoltak: egy szögletet Tóth I Dániel fejelt a kapu mellé. A 15. percben Peszmeg passzával Dajics kilépett, és egy sikeres kényszerítő után magabiztosan a kapuba lőtt (1-0) – tudósít az FGSZ Siófok honlapja.

A folytatásban nem alakult ki nagyobb helyzet, inkább a küzdelem dominált, és nagyon sok volt a hiba mindkét oldalon. A 41. percben Horváth Bence lövése volt pontatlan, majd a szünet előtt Papp Máté lépett ki a vendégvédők közül, elgurította a labdát Szalma Pál mellett, az érkező Dajics pedig a hálóba passzolt (2-0). A félidő legvégén Urbin Péter hatalmas ziccerét fogta nagy bravúrral Tajti Norbert.

Az 53. percben Novák Alexisz az oldalhálóba tekert egy szabadrúgást, három perccel később Tímár felívelését követően Vólent nagy ziccerben a kimozduló Szalma felett a kapu mellé emelt. A 66. percben Novák remek lövését tolta szögletre Szalma. A 77. percben Németh Ádám bombázott a kapu mellé egy kipattanó labdát. A 83. percben Horváth Bence kapufája után Gárdos András vágta a kapuba a labdát (3-0). A meccs utolsó helyzete a 85. percben adódott, akkor Mokánszki és Dajics indult a balmazújvárosi kapu felé kettő az egyben, de a légiós a kimozduló Szalmába lőtte a labdát.

Olvasói sztorik