NB II

Újabb fiatal Dunaújvárosban

Papp Mátéval szerződést hosszabbított a Videoton, de rögtön kölcsön is adta az NB II-es DPASE-nak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Újabb saját nevelésű fiatal játékossal hosszabbított szerződést a Videoton. A tehetséges középpályás tavaly a második keretben szerepelt, most pedig újabb egy plusz egy évre írt alá – írja a klub honlapja.

Papp Máté egyike azon fiatal játékosoknak, aki részt vett az első csapat nyári, ausztriai felkészülésén. Az edzőmérkőzéseken és a tréningeken meggyőzte teljesítményével a szakmai stábot arról, hogy hosszú távon is érdemes lehet vele számolni, ezért a klub már most meghosszabbította a jövő nyáron lejáró szerződését.

Mivel azonban fontos, hogy a húszéves játékos rendszeres pályára lépjen, ezért a következő szezont az NB II-es Dunaújváros PASE csapatában tölti kölcsönjátékosként.

– Nagyon örülök annak, hogy meghosszabbította a szerződésemet a Videoton – nyilatkozta Papp Máté. – José Gomes elmondta nekem, hogy tetszett neki, ahogy az edzőmeccseken játszottam. Mivel azonban az én koromban, a folyamatos fejlődés érdekében fontos a rendszeres játéklehetőség, ezért az előttünk álló szezonban az NB II-es Dunaújváros PASE játékosa leszek, ahova kölcsönben érkezek. Azt hiszem, ez a legjobb döntés, hiszen két éve még az U19-ben szerepeltem, tavaly az NB III-ban fociztam, vagyis évről évre lépek előre egy szintet. A célom az, hogy a következő hónapokban sikerüljön annyi rutint szereznem, hogy jövőre már NB I-es labdarúgó lehessek.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik