NB II

Nem jelentkezik be munkáért

Nagy Tamás szerint többre lett volna hivatott előző csapata, az NB II-ből kieső Veszprém FC.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Már nem Nagy Tamás irányítja az NB III-ba kieső Veszprém FC csapatát. A korábban a Pécsnél és a Ferencvárosnál is dolgozó szakember június végén köszönt el a társaságtól. Az ötvenéves edzőnek így új klub után kell néznie, ám a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, hogy egyáltalán nincs könnyű dolga, hiszen ő nem az a fajta edző, aki bejelentkezik egy-egy álláslehetőségért.

– Jelenleg nincs munkám, június 30-i hatállyal felbontottam a szerződésemet Veszprémben – magyarázta Nagy Tamás. – Kiesett a csapat az NB III-ba, és nem úgy áll a költségvetés, hogy a következő szezonban magasabb célokért lehessen küzdeni. Nagyon sajnálom ezt a helyzetet, mert tényleg nagyon jó társaság jött össze. Tudomásom szerint szétszéledtek a játékosok, nem nagyon fogják tudni őket fizetni. A másik, amiért nagyon sajnálom a klubot, az a vezetőség. Fiatal, törekvő emberekből áll a klubvezetés, szomorú, hogy nem kapnak elég támogatást ahhoz, hogy magasabb szinten végezzék a munkájukat.

– Vannak esetleg lehetőségei, kérői?
– Egyelőre nincsen. Ahogy látom és tapasztalom, mindenhol megvannak már a helyek. Megmondom őszintén, talán most is ugyanabba a hibába esem, mint korábban, hogy nem jelentkezek be sehova, nem próbálkozok közvetlenül a kluboknál. Beszéltem azért egy-két menedzserrel, akik edzőkkel igazán nem is foglalkoznak, ráadásul jelenleg leginkább a játékos-átigazolásokkal vannak elfoglalva. Sok segítséget nem tudtam kapni, így kénytelen vagyok várni.

Teljesen új csapatot építenek

A veszprémi csapat megkezdte a nyári felkészülést, de egyelőre nincs végleges keret, annak kialakításán a vezetők lázasan dolgoznak, hiszen elég komoly a jövés-menés zajlik – írja a veol.hu.

Az NB II-es csapatból csupán néhány hírmondó maradt: Molnár Zoltán, Szöllőskei Péter, Hevesi-Tóth Tamás, de a keret tagja lesz az ügyvezető Garai Péter, valamint Czvetkó József is. Természetesen Jugovics Lajos edző a következő napokban több labdarúgót is kipróbál, és bátran támaszkodhat a VFC USE fiataljaira is.

A klubvezetők a jövő hétvégén esedékes első edzőmérkőzésig várják azt, hogy összeáll az új, húsztagú keret.

Olvasói sztorik