NB II

Hat játékossal megállapodtak

Alakul az NB II-es Kozármisleny kerete.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Újabb érkezőkről számolt be a klub honlapja: Nagy Mihály Krisztián a kozármislenyi utánpótlásból került a Magyar Futball Akadémiára, ahol U19-es bajnok lett, majd később bemutatkozott az NB I-ben is. A 21 éves csatár tavasszal a másodosztályból kieső Kazincbarcika együttesében szerepelt.

Farkas Zoltán a Szeged NB II-es csapatából érkezik. A 23 éves középpályás komolyabb NB I-es múlttal rendelkezik, hiszen a Kaposvár színeiben 49 alkalommal szerepelt az első osztályban.

Cziráki Attila az előző félévben a Szigetszentmiklós labdarúgója volt, előzőleg pedig a Paks II-ben játszott. A 22 éves szélső középpályás 53 NB II-es meccsen három gólt szerzett ezidáig.

Tóth Adrián ugyancsak ismerős Kozármislenyben, hiszen korábban a megye egyes csapatban is szerepelt. Az előző évben a Pécsvárad labdarúgója volt, ahol harminc találatával gólkirály lett.

Bozsovics Milán már télen Kozármislenybe érkezett, de akkor egy sérülés megakadályozta a szerződtetését. Az ugyancsak a Magyar Futball Akadémián nevelkedő húszéves labdarúgó a PMFC II-ből érkezik.

Turi Tamás a PMFC labdarúgójaként az előző félszezont a Baja gárdájában töltötte, de korábban még a Pécs színeiben két alkalommal az első osztályban is pályára lépett.

A csapattal kapcsolatos hír, hogy Vadas Zalán mégsem marad Kozármislenyben, ugyanakkor a régi játékosok közül Fenyvesi Olivér továbbra is a baranyaiaknál folytatja – írja a klub honlapja.

Olvasói sztorik