NB II

Montvai: merre tovább?

Két gólt lőtt és két gólpasszt adott Ausztriában, de a vezetőkkel nem sikerült dűlőre jutnia.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Korábban már beszámoltunk róla, hogy jelentős átalakulás előtt áll az NB III-as Jászapáti VSE csapata, amelynek Herédi Attila lett az edzője. A felkészülés a jövő hét elején kezdődik, de a játékoskerettel kapcsolatban még sok a kérdőjel. A Rangadó.hu úgy értesült, hogy a jelentős élvonalbeli múlttal rendelkező labdarúgók közül Zováth János marad, Dragóner Attila viszont távozik, mert a Ferencváros U17-csapatának edzője lesz. Kiskapusi Balázs, Vén Gábor és Török Sándor sorsa egyelőre bizonytalan, Montvai Tibornak viszont szintén távoznia kell.

A 34 éves, egri születésű támadó megjárta már a Siófok, a Diósgyőr, a Pécs, a Zalaegerszeg, a Paks, a Kecskemét és a Nyíregyháza csapatát is. A Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, vele még senki nem közölte, hogy új csapat után kell néznie, bár vannak lehetőségei.

– Valahol olvastam hogy Dragóner Attila és én távozunk a csapattól, de én még nem tudok róla, szerdán lesz a zárómegbeszélésünk – mesélte Montvai Tibor. – Vannak lehetőségeim Ausztriából és itthonról is, de még semmi konkrétumot nem tudok. Családos ember vagyok, rájuk is kell gondolnom, amikor majd döntök. Voltam kint egy osztrák negyedosztályú csapatnál ismerkedni, az egymás közti játék során két gólt lőttem és két gólpasszt adtam, és mi nyertünk 4-1-re. Jól ment játék, de a vezetőkkel nem sikerült dűlőre jutnom. Várom a lehetőségeket, és az NB III-nál magasabb osztályban is el tudnám képzelni magamat.

Olvasói sztorik