NB II

Gálhidi György búcsúlevelét megírta

Az NB II-től búcsúzó csongrádiak előző edzője két hét elmúltával sem tudja túltenni magát a történteken.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Két héttel a Kisvárda elleni csapás, az osztályozó elvesztése után Vitos György, a szegedi labdarúgás örök krónikása közzétett egy rendkívül érdekes helyzetértékelő cikket Szeged kiesése, az MLSZ sara és szégyene! címmel. Az írás élénk visszhangot váltott ki a csongrádi megyeszékhelyen. Reakcióként legelőször Gálhidi György, a menesztett vezetőedző küldte el búcsúlevelét.

„Az MLSZ-cikked szívemből szól, érthetetlen és felfoghatatlan hibák sokasága tette tönkre azt a jó szándékot, hogy a Szeged az egycsoportos másodosztályban erősebb, nívósabb csapatokkal játsszon élvezhetőbb, színvonalasabb mérkőzéseket! Én még két hét múltával sem tudom túltenni magam a történteken, hiába beszéltem több játékosommal, vezetőmmel, nem találjuk, nem találom a legfőbb okokat, amik a kudarchoz vezettek… Tényleg elkeserítő a helyzet, mert biztosan állítom, hogy ez a csapat néhány játékossal megerősítve, egy magasabb szintről indulva, egymást jobban megismerve az egy csoportos NB II-ben is jó helyezésre lett volna hivatott! Sőt, túlzás nélkül mondom, hogy az élvonalba jutásért is harcba szállhatott volna!” – írja Gálhidi György.

Érdemes elolvasni a búcsúlevél folytatását is, ide kattintva!

A szurkolói rendbontásokkal tarkított osztályozó-visszavágó elvesztése után az NB III-ba süllyedt szegedi csapat Gyulára költözött, Gálhidit pedig Nyilas Elek váltotta a kispadon.

Olvasói sztorik