NB II

Direkt esett ki a Szeged?

Gálhidi György vezetőedző szerint érett játékosok ilyen hibákat nem követnek el véletlenül.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II-es szereplésért rendezett osztályozó első meccsén a Szeged 1-1-es döntetlent játszott Kisvárdán, a visszavágó azonban egy kiállításokkal, szurkolói balhékkal mérkőzést, és 3-0-s vendégsikert hozott, így a szegediek kiestek az NB III-ba. A találkozó másnapján Gálhidi György vezetőedző hosszabban nyilatkozott a klub honlapjának, és meglehetősen bizarr dolgokat is mondott!

– Van némi tapasztalatunk a lelki felkészítésben, de itt most egészen másról volt szó. Még feltételezni is szörnyű, de mintha néhány játékos nem akarta volna a bent maradást – magyarázta Gálhidi György, aki télen vette át a szegedi együttes irányítását. – Arcul csapták a féléves közös munkánkat, a klubunkat, a szurkolóinkat és Szeged város labdarúgást szerető polgárait. Mindenki látta mi történt, felkészült, fegyelmezett, érett játékosok ilyen hibákat nem követnek el véletlenül, ez a vendégektől függetlenül történt.

A szakvezető még nem tudja, mit hoz a jövő, de úgy fogalmazott, megtisztelő feladat lenne, ha ő vezethetné vissza a csapatot a másodosztályba.

– Persze, magamat sem mentem fel a felelősség alól. Fél évig én készítettem fel a fiúkat, én dolgoztam velük, én nem tudtam mentálisan megváltoztatni ezeket a játékosokat illetve én nem rúgtam ki azokat, akik most cserbenhagyták a csapatot. Az én csapatom volt a sikereink idején és most is a kudarc idején is. De ebben a történetben nem az egyéni szerepek, sorsok, hanem Szeged labdarúgása a fontos – fogalmazott Gálhidi György.

Olvasói sztorik