NB II

Távoznak a Vasas magyarjai

Katona Máté és Polényi Gábor sem marad Angyalföldön.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A játékosok nyakába varrják az NB II-es Vasas kudarcát. Mint ismert, a német vezetőedző, Dirk Berger kitette a felnőtt keretből az U18-as válogatott Berecz Zsombort, mert azt nyilatkozta a tévében, hogy nem mindenki akarta a vezetésben az NB I-et a klubnál, és nem is jött össze…

A Digi Sport hétfő reggeli adásában Katona Máté volt a vendég. Az angyalföldiek egykori alapembere csapatkapitányból lett kegyvesztett, és ezúttal a Berecz-ügy tanulságait is elemezte.

– Még egy hónapig a Vasas játékosa vagyok, a szerződésemet kitöltöm, majd távozok. A klub vezetői már a télen megkerestek a hosszabbítás miatt, de úgy éreztem, eljött az ideje, hogy váltsak, és új kihívásokat keressek. Egyelőre nem tudom, mit hoz a jövő, várom a lehetőségeket itthonról és külföldről is – mondta a tévéműsorban Katona Máté. – Azt mondták, azért nem lehetek én a kapitány a továbbiakban, mert nem megfelelő a csapaton belüli kommunikáció. Nem igazán tudom, mit jelenthet ez, de azt elmondhatom, hogy azután történt a váltás, miután szóvá tettem, hogy húsz napja késnek a fizetések.

Az ötszörös U21-válogatott Katona Máté az elmúlt szezonban húsz bajnoki meccsen lépett pályára a Vasasban, és három gólt szerzett. A közelmúltban az a hír is napvilágot látott, miszerint a közönség egyik kedvence, a tavasszal Putnokra kölcsönadott Polényi Gábor sem marad a Vasas játékosa.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik