NB II

Bogunovics visszatért Zalaegerszegre

A szerb védőt nem a ZTE-t sújtó eltiltások miatt igazolták le.

Kapcsolódó cikkek

Áruld el, melyik a kedvenc magyar labdarúgócsapatod, és nyerj egy iPhone 5-öt a Rangadótól. Klikk és like! A sorsolást március 20-án tartjuk közjegyző előtt.

Nem volt éppen eseménytelen nap a keddi a ZTE FC életében. Az MLSZ fegyelmi bizottsága ugyanis súlyos büntetést rótt ki Máté I Péterre és Kovács Gergőre, ugyanakkor a klub leigazolta Milan Bogunovicsot, a visszatérő szerb védőt – írja a zaol.hu.

A Gyirmót ellen 2-1-re elvesztett NB II-es mérkőzésen Máté I Pétert és Kovács Gergőt is kiállították. Mindkét játékos súlyos büntetést kapott: előbbi öt, utóbbi pedig négy soron következő bajnoki találkozón nem szerepelhet. Fellebbezni ilyen esetben a játékosoknak kell, ez nem a klub dolga.

A Zetéhez kapcsolódó hír, hogy kedden megállapodtak Milan Bogunoviccsal. A 30 éves védő 2009 és 2012 között a ZTE FC alapemberének számított, de a kiesés után, tavaly nyáron távozott a csapattól. Dézsi Attila ügyvezető szerint nincs összefüggés a keddi határozat és az igazolás között, mert már a téli szünetben is szó volt arról, hogy egy belsővédőt szeretnének igazolni, és Bogunovics neve már az elmúlt hetekben is felvetődött, de csak most született meg az egyezség, amely 2013. december végéig szól. A szerb hátvédnek zalaegerszegi távozása óta nem volt csapata.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik