NB II

Felcsúton marad Nagy Dániel

Kilencvenkilenc százalék, hogy a Puskás Akadémia csapatában folytatja a Videoton szélsője.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

December 31-én lejárt a Videotontól kölcsönkapott Nagy Dániel szerződése a Haladás csapatánál. A villámgyors középpályás január elején visszatért Székesfehérvárra, de úgy tűnik, a megyeszékhely élvonalbeli együttesénél továbbra sem számítanak rá, hiszen már az alapozás elején Felcsútra, a Puskás Akadémiához küldték. A 28 éves jobboldali középpályás a Rangadó.hu megkeresésére elárulta, hogy január eleje óta senkivel nem beszélt a Videoton részéről, így nagy valószínűséggel a másodosztály Nyugati-csoportjának éllovasánál folytatja pályafutását.

– Konkrétumokról nem tudok beszámolni, de szerintem kilencvenkilenc százalék, hogy tavasszal Felcsúton, a Puskás Akadémia színeiben fogok játszani – kezdte Nagy Dániel. – Úgy érzem, hogy a Videotonnál abszolút nem számítanak rám. Amikor január elején visszamentem Székesfehérvárra az első edzésekre, akkor volt egy felmérés, utána elindult a csapat Spanyolországba, a másodedző pedig azt mondta nekünk Lencse Lászlóval, hogy menjünk Felcsútra, ott készüljünk. Azóta én ezt így is teszem, és megmondom őszintén, hogy a Videotontól senkivel egy szót sem váltottam. Úgy gondolom, hogy a felek a papírmunkát elintézik egymás közt, és február huszonegyedikéig nekem is alá kéne írnom a szerződésemet. Szinte biztos vagyok benne, hogy ez meg fog történni. Én így látom, de mondjuk konkrétumot még nem hallottam a Vidi vezetőitől, ám a dolgok jelenlegi állásból én erre következtetek.

– Féléves szerződés lenne csak, vagy hosszabb távra tervez?
– Nem tudom, nem akarok jóslatokba bocsátkozni, de elég jól szerepel most a csapat a bajnokságban, és ha sikerülne megtartanunk ezt a pozíciót, akkor úgy gondolom, lehet szó a folytatásról is, ha elégedettek velem. Ha szeretnék, hogy maradjak, akkor nagyon szívesen maradnék, de még van fél év a szezonból. Meglátjuk, mit hoz a jövő, nagyon bizakodó vagyok mindenféle téren a folytatást és a tavaszi szezonunkat is beleértve, de ezt majd a jövő eldönti.

– Milyen volt eddig a felkészülés a Puskás Akadémiával?
– Abszolút elégedett vagyok a felkészülésünkkel. Mindent megcsináltunk, amit a vezetőedző eltervezett. Vasárnap érkeztünk haza az egyhetes törökországi edzőtáborból, amit szerintem nem nagyon engedhet meg magának túl sok másodosztályú magyar csapat… Minden adott ahhoz, hogy jól szerepeljünk, és a felkészülési meccseken is bizonyította a gárda, hogy esetleg eggyel magasabb osztályban is megállná a helyét. Nagyon bizakodó vagyok, erős a keret, az öltözői hangulat is nagyszerű. Nagy reményekkel vágok neki ennek a tavasznak, mert szeretnék én is egy kicsit megújulni, és visszatérni a régi formámhoz.

Olvasói sztorik