NB I

Nagy Dániel távozik a Haladástól

Lejár a Videoton-kölcsönjátékos szerződése, és nem tervezi, hogy visszatér Szombathelyre.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

December 31-én lejár a Videotontól kölcsönkapott Nagy Dániel szombathelyi szerződése. A középpályás Székesfehérváron képzeli el jövőjét, nem tervezi, hogy visszatér a vasi megyeszékhelyre – írja a Haladás honlapja. A 27 éves Nagy Dánielnek jövő nyárig van szerződése a fehérvári klubbal, s ezt az időszakot mindenképpen a Videotonban képzeli el.

– Teljes intenzitással edzettem a héten, ugyanakkor tény, nincs minden rendben a combközelítő-izmommal, most is gyakran belenyilall a fájdalom – mesélte Nagy Dániel. – A téli szünetben mindenképpen meg kell nézetnem, mert már idegesít, hogy időről-időre előjön ez a probléma. Az biztos, hogy az utolsó bajnoki után hazautazom, és mivel jövő nyárig a Videoton szerződtetett játékosa vagyok, januárban Székesfehérváron jelentkezem az első edzésen. A fehérváriakkal nem tárgyaltam a jövőmről, így nem tudom, mik a terveik velem. Nyilván az esetleges játékosmozgás nagyban befolyásolja a keret összetételét, tehát még képlékeny a dolog. De megbeszéltem a családommal, hogy mindenképpen hazaköltözünk, függetlenül attól, hogy milyen szerepet kapok a székesfehérvári csapatban. Nem hiszem, hogy jövőre is a Haladásban játszom, úgyhogy a szombati lesz az utolsó bajnokim zöld-fehérben.

Tóth Miklós ügyvezető elmondta, megköszönték Nagy Dániel szombathelyi játékát, és tudomásul veszik, hogy haza akar költözni.

Olvasói sztorik