NB II

Fiatal középpályás Sopronban

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II-es SVSE-GYSEV-Goldschmidt 2013. június 30-ig szóló szerződést kötött a legutóbb Pakson szereplő Laczkovich Donáttal. A 22 éves labdarúgóval a középpályán számol Bücs Zsolt.

A játékos 15 éves kora óta külföldön élt, a Ferencvárostól a német Freiburgba, majd 2009-ben a cseh Dukla Prahához szerződött. 2011 novemberében tért haza, és Pakson folytatta pályafutását. Kezdetben csak az NB II-es keretben jutott szóhoz a korábbi utánpótlás-válogatott labdarúgó, és később sem tudta beverekedni magát az élvonalbeli kezdőcsapatba.

A soproniakat a csütörtök délelőtti edzést követően meglepetés várta. A vezetők csapatösszetartást szerveztek a keretnek: Szany polgármesterének, Németh Gergelynek a meghívására disznóvágásra volt hivatalos az együttes. A játékosok elmondása szerint szükség volt erre, hisz a felkészülés monotonitását egy-egy hasonló programmal meg kell törni – írja a klub honlapja.

Szombaton két edzőmérkőzést játszott a Sopron. Bücs Zsolt vezetőedző két részre osztotta a keretet, így először voltak kilencven percet pályán a felkészülés alatt a játékosok. Az ellenfél az egyaránt harmadosztályú Sárvár és Hévíz volt.

Felkészülési mérkőzések

Soproni VSE – Sárvár FC 3-0 (1-0)

SVSE: Sásdi – Fazakas, Fazekas, Seper, Madarász, Pados, Szabó L., Deme, Maráczi, Pető, Szabó P.

Gólszerzők: Szabó L., Seper, Maráczi

Soproni VSE – Hévíz FC 6-0 (3-0)

SVSE: Dénes Zs. – Bognár Zs., Baranyai, Vadas (Horváth A., 65.), Mészáros, Pintér, Varga G., Laczkovich (Bali, 65.), Gaál, Balla Á., Horváth P.

Gólszerzők: Gaál (2), Varga G. (2), Pintér A., Bali

Olvasói sztorik