NB II

Legyőzte az Orosházát a Tisza Volán

Nem tudott gólt lőni NB III-as ellenfelének Major László együttese.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB III-as szegedi csapat az Alföld-csoport 13. helyéről várja a tavaszi folytatást, míg az Orosháza FC sokkal kedvezőbb pozíciót foglal el egy osztállyal feljebb: a Békés megyeiek negyedikek az NB II Keleti-csoportjában. A két együttes szombaton délelőtt Szegeden, a Felső Tisza-parti stadion műfüves pályáján találkozott egymással – írja a szegedma.hu.

Az új mester, Tóth Ákos által vezényelt hazaiak számára ez volt az első felkészülési találkozó, míg a látogatók már több meccset letudtak. Az eddig fellépéseik során először 3-3-at játszottak Mórahalmon, aztán Algyőn 4-1-re kikaptak másodosztályú riválisuktól, a Szeged 2011-től, majd diadalmaskodtak a Gyopáros Kupa teremtornán, végül ezen a héten 2-1-re kikaptak a keleti listavezető Békéscsaba vendégeként.

Csongrád megyében újabb vereséget kellett elkönyvelniük Bernát Péteréknek. Harcos, küzdelmes találkozón ezúttal az NB III-as szegedi csapat bizonyult jobbnak, mégpedig az egyik új igazolás, Szabó Mihály Dávid találatával. A Gyuláról érkezett támadó nem sokkal a meccs vége előtt Varga Martin passzával futott el a bal oldalon, kicselezte a kapust is, majd a jobb alsóba lőtte a győztes gólt. Érdekesség, hogy a vendéglátóknál szerepelt régi-új játékosként Szabó Attila is, aki éppen Orosházáról tért vissza, de még így is maradt ex-volános odaát, Végh Ariel személyében.

Major László: – Nem várt vereség, de remélem, még időben jött.

Felkészülési mérkőzés

Tisza Volán SC Szeged – Orosháza FC 1-0 (0-0)

Orosháza: Bordás – Kerepeczki, Futaki, Endy, Szabó N., Ács, Ondrejó, Varga R., Végh, Petrovic, Tóth D. Cserék: Molnár F. T., Kerekes, Szűcs, Juhász, Bernát, Milenkovics. Edző: Major László.

Gólszerző: Szabó D.

Olvasói sztorik