NB II

A Szeged kiütéses sikere

Az NB II-es csongrádiak 4-1-re nyertek a csoporttárs Orosháza elleni edzőmeccsen.

Kapcsolódó cikkek

Felkészülési mérkőzés
Szeged 2011 – Orosháza FC 4-1 (2-1)
Algyő, műfű. Játékvezető: Kovács A.
Szeged: Belecan – Farkas M., Petrók, B. Kapics, Dedics – Kéri, Markovics, Sztipancsevics, Varga B. – Jovánczai, Timm. Cserék: Trepák (kapus), Tóth I., Ulvicki, Geiger, Farkas Z. Edző: Gálhidi György
Orosháza: Bordás – Szűcs, Milenkovics, Futaki, Szabó N., Ács, Ondrejó, Vígh, Petrovics, Kerepeczki, Bernáth. Cserék: Lupsa, Szabó T., Prilenkovics, Juhász N. Edző: Major László
Gólszerzők: Timm (22.), Jovánczai (29.), Farkas Z. (74.), Ulvicki (86.), illetve Szabó N. (9.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II Keleti-csoportjában rivális Orosháza FC ellen Gálhidi György vezetőedző ezúttal két szegedi játékost próbált ki: bemutatkozott a már leigazolt Nenad Dedics, illetve megmutathatta tudását a szlovák támadó, Marian Timm – tudósít a szegedma.hu.

A szegedi Major László vezette orosházi csapat Szabó Norbert góljával már a kilencedik percben vezetéshez jutott. A 22. percben jött az egyenlítés: Timm góllal mutatkozott be. Ezután az Orosháza elhibázott két ziccert, miközben a hazaiak egyre magabiztosabban kezdtek futballozni. Ez a lendület a 29. percben ismét góllá érett: egy erősen lesgyanús helyzetet követően Jovánczai Zoltán volt eredményes. A szünet után is maradt a szegedi fölény, a 74. percben Farkas Zoltán, a 86. percben pedig Ulvicki Mihály volt eredményes, beállítva a 4-1-es hazai diadalt jelentő végeredményt.

Gálhidi György: – Ez a hét volt az egyik legkeményebb időszaka a felkészülésünknek, s ez az első harminc percünkre rá is nyomta a bélyegét. Bosszantó, hogy a felkészülés alatt már a második gólunkat kapjuk pontrúgásból, bizony a védekezésnél meg nem tökéletes a helyezkedésünk. A második félidőre összecsiszolódott a játékunk, s a gólok számával és az előrejátékkal többé-kevésbé elégedett is vagyok. Egyre jobban működnek együtt a csapategységeink, s úgy érzem, hogy az új játékosok is meglelik a helyüket a csapatban. Csiszolni kell még a szélsőjátékon és a helyzetek kidolgozásán is.

Major László: – Nagyon jó pályán, szeles, kellemetlen időben voltak jó megmozdulásaink, és sokkal több rossz.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik