NB II

A válogatott a Csákvár ellen

Róth Antal azt sulykolja az U21-válogatott játékosaiba, hogy továbbra is nyitott a keret.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Rövid edzőtáborozáson vesznek részt a Róth Antal által vezetett utánpótlás-válogatott tagjai. A csapat kedden kora délután edzőmérkőzést játszik az NB II-es Csákvári TK-val.

A keret tagjai – akik közé a szövetségi edző elsősorban olyan játékosokat hívott meg, akik korábban kevesebb szereplési lehetőséget kaptak – vasárnap találkoztak. Az eredetileg tervezett névsorban két változás történt, Szeles Tamás és Holman Dávid helyett két újpesti, Erős Ronald és Magos Mátyás került be. Vasárnap aztán megsérült Papp Kristóf térde, a helyére hétfőn a Vasas játékosát, Ferkó Ádámot hívta be a szövetségi edző – írja az MLSZ honlapja.

– Rövid idő áll rendelkezésünkre, de ezalatt is igyekeztem sulykolni a játékosokba, hogy nyitott a keret, a mostani kiválasztottakkal és a következő alkalommal meghívandó játékosokkal körülbelül negyven futballista közül válogatunk – mondta Róth Antal. – Hangsúlyoztam, hogy a folyamatos rivalizálás, a versenyhelyzet is hozzájárul a futballisták fejlődéséhez, teljesítményük javulásához. A kilencvenhármas, és immár a kilencvennégyes korosztály legjobbjaira számítok, a következő nagy feladat az Európa-bajnoki selejtezőkön való helytállás lesz. Szeretnénk, hacsak ősszel kellene majd tétmérkőzést játszani, de alakulhat úgy, hogy akár már tavasszal is játszunk.

A keret kedden 13 órától az NB II-es Csákvári TK ellen játszik edzőmérkőzést.

Kapusok: Czuczi Márton (Budapest Honvéd), Dombó Dávid (Dunakanyar-Vác)

Védők: Izing Martin (Tatabánya), Jagodics Márk (Szombathelyi Haladás), Juhász Dániel (Zalaegerszeg), Króner Martin (Dunakanyar-Vác), Nagy Zsolt (Puskás Akadémia), Pál Dávid (Zalaegerszeg), Tóth Ferenc (MTK), Zsirai Martin (Szombathelyi Haladás)

Középpályások: Erős Ronald (Újpest), Ferkó Ádám (Vasas), Kalász Milán (Szombathelyi Haladás), Tölgyesi Viktor (Gyirmót), Holman Dávid (Ferencváros), Patvaros Zsolt (Kecskemét), Vass Patrik (MTK), Baracskai Roland (Puskás Akadémia)

Támadók: Batizi-Pócsi Balázs (MTK), Pekár László (Kecskemét), Szécsi Márk (Debrecen), Czafit Richárd (Szombathelyi Haladás)

Olvasói sztorik