Hírek

Még vannak kiadó helyek

Az U21-válogatott vasárnaptól ismét edzőtáborba vonul; öt Haladás-játékos a keretben.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Róth Antal szövetségi edző elsősorban azokat a játékosokat hívta meg a vasárnap kezdődő edzőtáborozásra, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak a bizonyításra. Célja, hogy ütőképes keret álljon össze a korosztályos Európa-bajnoki selejtezők kezdetére – írja az MLSZ honlapja.

Vasárnap délután Telkiben találkoznak az U21-válogatott keretének tagjai. A bő kétnapos összetartás végén, kedden 13 órakor az NB II-es Csákvári TK ellen játszanak edzőmérkőzést.

– A keretbe most elsősorban azokat az NB II-ben szereplő fiatalokat hívtam meg, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak, vagy egyáltalán nem kapták meg tőlem a bizonyítás lehetőségét – mondta Róth Antal szövetségi edző. – E mellett figyelembe kellett vennem azt a tényt is, hogy a behívott játékosoknak ne kelljen kihagyniuk klubcsapatuk külföldi edzőtáborozását, így egy héttel később egy újabb edzőtáborozásra kerül sor a bő keret másik fele számára.

Róth Antal január 31-én részt vesz az U21 Európa-bajnoki selejtező csoportsorsolásán. A magyar válogatott öt-, illetve hatcsapatos csoportba kerülhet, és a program kialakítása után 2013 őszén kezdi meg a sorozatot.

– A mostani összetartások során fokozni kívánom a versenyszellemet a játékosaimban, hiszen folyamatos jó teljesítménnyel továbbra is be lehet kerülni az U21-válogatott Európa-bajnoki selejtezőkön részt vevő keretébe – tette hozzá Róth Antal, aki elmondta, a folyamatos rivalizáció is hozzájárul a futballisták fejlődéséhez, teljesítményük javulásához.

Kapusok: Dombó Dávid (Dunakanyar-Vác), Czuczi Márton (Budapest Honvéd)

Védők: Pál Dávid (Zalaegerszeg), Króner Martin (Dunakanyar-Vác), Jagodics Márk (Szombathelyi Haladás), Izing Martin (Tatabánya), Tóth Ferenc (MTK), Zsirai Martin (Szombathelyi Haladás), Juhász Dániel (Zalaegerszeg), Nagy Zsolt (Puskás Akadémia)

Középpályások: Szeles Tamás (Szombathelyi Haladás), Kalász Milán (Szombathelyi Haladás), Papp Kristóf (Dunakanyar-Vác), Tölgyesi Viktor (Gyirmót FC), Holman Dávid (Ferencváros), Patvaros Zsolt (Kecskemét), Vass Patrik (MTK), Baracskai Roland (Puskás Akadémia)

Támadók: Batizi-Pócsi Balázs (MTK), Pekár László (Kecskemét), Szécsi Márk (Debrecen), Czafit Richárd (Szombathelyi Haladás)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik