NB II

Öt Vasas-gól

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II Keleti-csoportjának második helyén telelő Vasas SC hazai környezetben, műfüves pályán 5-0-ra nyert az NB III-as Pénzügyőr SE elleni felkészülési mérkőzésen. Az angyalföldieket immár az új vezetőedző, Dirk Berger irányította.

A Vasas összeállítása. 1. félidő: Halasi – Nikolov, Kárpáti, Romeu, Füredi – Cseke, Venczel, Polényi, Deyvison – Bobo, Wilson. 2. félidő: Horváth A. – Görgényi, Lucas, Venczel, Shane – Ferkó, Kovács D., Berecz, André – Szilágyi, Ádám M.

Gólszerzők: Bobo (4.), Cseke (34.), Lucas (56.), Berecz (73.), Ádám M. (80.)

Az amerikai Shane Recklet legutóbb Dirk Berger előző klubjánál, a német VFC Plauennél játszott. A Vasasban a középpálya közepén kapott szerepet.

Összességében sportszerű mérkőzésen hálás ellenfélnek bizonyult a Pénzügyőr csapata, de ez semmit nem von le annak az értékéből, hogy jó benyomást keltett a Vasas. Az új játékosok egytől-egyig megmutatták, hogy lehet számolni velük és ígéretesnek bizonyult a két új akadémiás játékos, Cseke Benjamin és Berecz Zsombor bemutatkozása is – írja a klub honlapja. Nagyon sok elfogadható, vagy jó teljesítmény akadt ezen a mérkőzésen, jelezve, hogy az eddig elvégzett munka eredményes volt.

Szombaton délelőtt 11 órától a Szombathelyi Haladás második csapata ellen játszik edzőmérkőzést a Vasas.

Olvasói sztorik