NB II

Ahol ősszel abbahagyták…

Hétfő délután megkezdték a felkészülést a másodosztályú Békéscsaba 1912 Előre SE futballistái.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II Keleti-csoportjának listavezetője is nekikezdett a téli felkészülésnek. Dajka László vezetőedző üdvözölte a labdarúgókat, majd ismertette a felkészülés menetét. Ezt követően a játékosok elindultak a ligetbe, ahol futás szerepelt a programban.

– Hazai környezetben dolgozunk majd, kivéve a februári nyolcnapos horvátországi edzőtábort. Az első hét rávezetés lesz, sok futással. A jövő héten is napi egy edzéssel készülünk a tavaszi feladatokra, ekkor már tornatermi foglalkozások is szerepelnek a programban – magyarázta a beol.hu oldalon a vezetőedző. – Február tízedikén nyolcnapos horvátországi edzőtáborozásra utazunk, ide a tervek szerint azzal a húsz játékossal megyünk, akikre tavasszal számíthatunk.

A jobbhátvéd Kiss Zoltán, valamint a két külföldi középpályás, Mario Pufek és Cornel Nadaban távozott. Várhatóan eligazol Balogh Miklós, Balogh Tamás, valamint az őszi idényben Gyulán kölcsönben szerepelt Bozsó Antal és Ferenczi Máté is.

– Négy-öt új játékost szeretnénk igazolni, akik segíteni tudnak a csapatnak céljaink elérésében – közölte Dajka László. – Szeretnénk egy jobboldali védővel, egy középpályással és egy támadóval erősíteni. Az U19-csapatból felkerült a felnőttekhez Nagy Bálint kapus és Viczián Ádám. Várunk próbajátékra egy horvát középpályást, és január végén két kolumbiai labdarúgót. A legfontosabb, hogy becsületesen fel kell készülnünk, tökéletesíteni kell a játékunkat, és ott folytatni, ahol az ősszel abbahagytuk. Nagy lesz a csata minden egyes mérkőzésen, sok lesz a keresztbeverés.

Olvasói sztorik