NB II

Két kolumbiai jön Békéscsabára

Két kolumbiai játékossal erősít a tavaszi szezonra az NB II-es csapat, de várhatók további változások is.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II Keleti-csoportjának listavezetője, a Békéscsaba 1912 Előre SE január 14-én, hétfőn kezdi meg a felkészülést a tavaszi szezonra.

– Az első héten a futásra, az erőgyűjtésre helyezzük a fő hangsúlyt, majd fokozatosan jönnek a labdás edzések. Egyébként sok függ az időjárástól is, ha rossz lesz, bemegyünk a tornaterembe, és ott dolgozunk – nyilatkozta a beol.hu oldalon Dajka László vezetőedző. – Január huszonhatodikán játsszuk az első edzőmérkőzést az NB III-as Makóval. Ekkorra jönnek majd a próbajátékosok is. Február tízedikén Horvátországba utazik a csapat egyhetes edzőtáborozásra. Itt a tervek szerint három felkészülési mérkőzésen lépünk majd pályára erős külföldi ellenfelekkel szemben.

A csabaiak három-négy erősítést terveznek a tavaszi szezonra. Szükségük lesz egy jobboldali védőre, egy középpályásra és egy csatárra. A csapatot a télen elhagyó Mario Pufek, Cornel Nadaban és Kiss Zoltán mellett Balogh Tamás kapus, valamint a Gyulán kölcsönben szerepelt Bozsó Antal kapus és Ferenczi Máté is távozhat.

– Kolumbiából két labdarúgó érkezik, egy ballábas védőként és középpályásként szerepeltethető játékos, valamint egy támadó. Ezen kívül még itthonról és külföldről is várhatók próbajátékosok a felkészülés során – magyarázta Dajka László.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik