NB II

Élő szerződése van…

Budovinszky Krisztiánnak nyáron jár le a szerződése a ZTE-vel, de közös megegyezés esetén távozna.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Beszámoltunk róla, hogy az NB II Nyugati-csoportjában szereplő Zalaegerszeg csapata nem tart igény Budovinszky Krisztián további játékára, ezért felmentették a munkavégzés alól. Preisinger Sándor vezetőedző úgy indokolt, hogy szakmai elképzeléseibe már nem fér bele a rutinos védő, aki legutóbb Diósgyőrben szerepelt, de korábban megfordult a Ferencváros, a Honvéd és a Pápa együttesében, és játszott Ausztriában, Finnországban, Horvátországban, sőt Iránban is. A Rangadó.hu megkereste a 36 éves hátvédet, aki szűkszavúan nyilatkozott az ügy kapcsán.

– Nem szeretném, hogy ez az egész fel legyen fújva. Jelenleg az U17-es csapattal edzek. Nyárig élő szerződésem van a klubbal, amit nem tudnak felbontani. Ha meg tudunk egyezni, akkor természetesen távozom, hiszen mindkét fél ezt szeretné – magyarázta Budovinszky.

Még október végén írtunk arról, hogy fegyelmi okok miatt kizárták a Zalaegerszeg első csapatának keretéből Budovinszkyt. Kíváncsiak voltunk arra is, hogy az őszi incidens esetlegesen közrejátszott-e a jelenlegi helyzet kialakulásában.

– Nem igazán nevezném azt az esetet fegyelmi oknak. Annyi történt, hogy volt egy nézeteltérésem az edzővel, és az elnök azt mondta, hogy majd döntenek a sorsomról. Azóta pedig nem is beszéltünk erről – mondta Budovinszky Krisztián.

Olvasói sztorik