NB II

Bizonytalan a jövője

A Kozármislenyről távozó Gadó Gábor a több játéklehetőség reményében keres új klubot magának.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II Nyugati-csoportjának harmadik helyén telelő Kozármisleny SE közös megegyezéssel szerződést bontott két játékosával, Gadó Gáborral és Tányéros Ádámmal. Gadó Siófokról érkezett, és kölcsönjátékosként szerepelt a baranyaiaknál. A 23 éves hátvéd a Rangadó.hu érdeklődésére elárulta, hogy a több játéklehetőség reményében váltana klubot.

– Annyi a lényege az egésznek, hogy érkeznek most játékosok, és kevesebb játéklehetőséget kaptam volna, ezért úgy döntöttünk, talán jobb lesz, ha találok egy másik klubot – magyarázta Gadó Gábor, akit a bajnokság harmadik fordulójában igazolták, és 13 kör alatt öt alkalommal (ebből négyszer kezdőként) kapott lehetőséget.

– Esetleg sikerült már találnia új csapatot?
– Semmi ötletem nincs egyelőre, meglátjuk, mit hoz a jövő számomra.

– Hogyan élte meg az együttes remek őszi produkcióját?
– Nagyon jól működtünk csapatként, kiváló teljesítményt nyújtottunk. Lehetett volna még javítani egy-két dolgon, de szerintem egész szép őszt zártunk. Ha már nélkülem, de remélem, hogy minimum a dobogón marad a gárda.

Fellai a távozás oka?

Szintén távozik a Vácról igazolt Tányéros Ádám. A felcsúti Puskás Akadémián nevelkedő 21 éves védő a szezon elején állandó tagja volt a Kozármisleny csapatának. Kilencszer lépett pályára, ebből hétszer kezdőként játszotta végig a találkozókat. Hasonlóan társához, ő is a több játéklehetőség reményében szeretne más klubba igazolni.

– Olyan információkat kaptam, miszerint Fellai Józsefet visszaigazolja a klub Pápáról, és Márton Gábor azt mondta, hogy kevesebb lehetőséget tudna biztosítani, ezért úgy gondoltam, keresnem kell egy olyan klubot, ahol tudok játszani. Egyelőre még nem tudok semmit a jövőmmel kapcsolatban, majd alakul valahogy… – mondta a Rangadó érdeklődésére a fiatal belsővédő.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik