NB II

Elkaphatják a fonalat

Hajdú Norbertnek csalódás lenne, ha jövőre is az NB II-ben szerepelne a csapata.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Első kapott gól nélküli találkozóját játszotta a Zalaegerszeg az NB II Nyugati-csoportjában. A zalaiak a hetedik fordulóban hazai pályán a Kaposvár kettőt győzték le 2-0-ra. Preisinger Sándor vezetőedző csapata ezzel második győzelmét aratta a bajnokságban, hiszen korábban csak a Szigetszentmiklós ellen sikerült begyűjtenie a három pontot.

A ZTE középpályása, a harmincadik születésnapját hétfőn ünneplő Hajdú Norbert a Rangadó.hu érdeklődésére reménykedett, hogy végre elindulnak felfelé a tabellán, s hozzátette, a rossz rajt ellenére továbbra is csalódás lenne számára, ha a szezon végén nem jutna fel csapatával az NB I-be.

– Sok új játékos érkezett a csapathoz. Eddig nem szerepeltünk túl jól a bajnokságban, de a Kaposvár ellen már reménykeltő volt a játékunk. Olyan teljesítményt nyújtottunk, amit elvárnának tőlünk, illetve amit mi is elvárunk magunktól – értékelt a nyár folyamán Zalaegerszegre visszatérő középpályás, Hajdú Norbert.

– Várható, hogy ezzel a győzelemmel végre megindul felfelé a csapat?
– Hiszem, hogy így lesz. Jól játszottunk a Rákóczi ellen, most már el kell kapnunk a fonalat. A hátralévő mérkőzéseken is ilyen teljesítményt kell nyújtanunk, és akkor csatlakozhatunk a bajnokság élmezőnyéhez.

– Fontos pontokat hullajtottak. Reálisan milyen eredményt vár el a csapattól?
– Mint mondtam, minél hamarabb fel kell zárkóznunk a listavezetőkhöz. Ez nem lesz nehéz feladat, ha a továbbiakban is hasonlóan jól játszunk majd. Azt, hogy a szezon végén hol végzünk pontosan, nem lehet megjósolni. De nekem és a csapatnak is csalódás lenne, ha nem sikerülne teljesítenünk az eredeti célkitűzésünket, vagyis a visszajutást az NB I-be.

– Optimistának tűnik. Nem fordult meg a fejében, hogy nem a legjobb döntést hozta akkor, mikor elfogadta a ZTE ajánlatát?
– Szeretnék legjobb tudásommal hozzájárulni a csapat sikereihez, az volt, és az a célom, hogy minél jobb teljesítményt nyújtsak itt, Zalaegerszegen. Egy percig sem bántam, hogy a Zetéhez igazoltam. Jó döntés volt aláírni a szerződésemet, jó játékkal szeretném meghálálni a vezetők bizalmát.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik