NB II

Két súlyos térdsérülés

A Nyíregyháza Spartacus két játékosának is elszakadt a térdszalagja.

Kapcsolódó cikkek

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

Sipos Tamás a keddi edzésen sérült meg, játék közben. Mivel a térde még be van gyulladva, és egy seb is van rajta, egyelőre nem lehet megműteni, talán majd csak a jövő héten. Minden bizonnyal több hónapos kihagyásra kényszerű a védő, aki optimista, és a téli felkészülést szeretné a csapattal kezdeni.

Sánta Tibor diagnózisa ugyanez. Három hete csúszott össze egy társával, akkor fájdult meg a jobb térde. Mivel a mozgásban nem korlátozta, edzett, ám hétfőn elment egy MRI-vizsgálatra, amely alapján nála is térdszalagszakadást állapítottak meg. Az orvos dönt majd arról, hogy kell-e műteni, és ha igen, mikor.

Pénteken délután a Békéscsaba otthonában szerepel a szabolcsi együttes. Korábban úgy volt, hogy csak a mérkőzés napján szállnak buszra a játékosok, majd a klubvezetés úgy határozott: már csütörtökön útnak indul a küldöttség. A szállás az Orosházához közeli Gyopárosfürdőn lesz. Pénteken délelőtt itt tartja a taktikai értekezletet a szakvezetés, majd a korai ebédet követően indulnak Békéscsabára.

Olvasói sztorik