Videó

Lapos siker

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

Hátrányból fordítva, a hajrában tíz emberrel játszva nyerte meg az Újpest FC B elleni, sárga és piros lapokkal színezett meccset a Nyíregyháza Spartacus az NB II negyedik fordulójában.

A nyíregyházi vezetőedző, Brekk János beígért csapat-átalakítási törekvéseinek az eddigi csapatkapitány, Minczér Tibor, valamint Montvai Tibor és Reznek Donát is áldozatául esett, így egyikük sem kezdett.

Egy helyzet itt, egy helyzet ott, aztán egy gól ott, a rutinos Rajczi Péter a fővárosiaknak szerzett vezetést az első félidőben. A szünet után hamar jött az egyenlítés, Csorba Szabolcs jóvoltából. Javult a színvonal, de az imént gólpasszt adó Montvai az évszázad helyzetét rontotta el, amikor a kapust kicselezve az üres kapu helyett négy méterről a kapu mellé gurított. Hamarosan Pákolicz Dávidnak köszönhetően megfordította az állást a Nyíregyháza. De a meccsnek még egyáltalán nem volt vége, bár több gól már nem esett. Jöttek a büntetések: Petneházi Márkot kiállította a játékvezető, Brekk Jánost pedig elküldte a kispadtól. A végére a létszám kiegyenlítődött ki, Erős Ronald is pirosat kapott.

Olvasói sztorik