NB II

Döntetlen a keleti rangadón

A Nyíregyháza Spartacus hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Szolnoki MÁV FC együttesével az NB II Keleti-csoportjának harmadik fordulójában.

Kapcsolódó cikkek

NB II, Keleti-csoport, 3. forduló
Nyíregyháza Spartacus FC – Szolnoki MÁV FC 1-1 (0-1)
Nyíregyháza, 600 néző. Játékvezető: Vad II
Nyíregyháza: Balogh J. – Sipos T., Ambrusz, Farkas A., Mészáros M. – Reznek (Kovács Á., a szünetben), Minczér, Szilágyi K. (Petneházi, 60.), Pákolicz – Germán T. (Csorba, a szünetben), Montvai. Edző: Brekk János
Szolnok: Tóth Z. – Mile K. – Tisza K., Szeleczki, Kiprich D., Rokszin – Bohner (Kocsis D., 92.), Zováth, Lengyel B., Nagy I. (Szepessy R., 79.) – Vári B. (Kállai I., 73.). Edző: Romanek János
Gólszerzők: Petneházi (86.), illetve Mile (16.)

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

Az egyaránt a három bajnoki pont megszerzése érdekében pályára lépő csapatok találkozójának első negyedórájában a szabolcsi csapat játszott mezőnyfölényben, ám Mile Krisztián jól eltalált távoli lövésével mégis a vendégek szereztek vezetést. Ez a gól jól érezhetően megfogta a kapura addig is veszélytelen Spartacust, míg a vezetésük tudatában szervezetten visszazáró szolnokiak megelégedtek azzal, hogy a kósza hazai próbálkozásokat visszaverjék – áll a nyíregyházi klub honlapjának tudósításában.

A szünetben két helyen is változtatott a nyíregyházi szakvezetés, és a cserék révén kicsit meg is élénkült a korábban elég tompa hazai támadójáték, ám az igazi átütőerő továbbra is hiányzott a Spartacus akcióiból. A hazaiak ugyan sorra rugdosták a szögleteket, ám játékban ezúttal is elmaradtak valós tudásuktól. A hajrában aztán Petneházi Márk egy pazar szabadrúgásból egyenlített, így legalább az egyik pontot sikerült otthon tartania csapatának.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik