NB II

Békéscsaba: romániai és szlovákiai igazolások

Több játékos is csatlakozott a Békéscsaba 1912 Frühwald Előre SE keretéhez.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II-es klub vezetése már nagyon közel áll a megegyezéshez a legutóbb a Honvédban futballozó, tapasztalt, 34 éves Sorin Botisszal. A beol-hu cikkéből az is kiderül, hogy további három játékos érkezett Romániából.

A 32 éves Varga Norbert védekező középpályás a román másodosztályú Arad együttesétől jön, csakúgy, mint a 28 éves támadó középpályás, Johan Nadabán. A Raducu névre vélhetően még sokan emlékeznek Békéscsabán, Florin egykoron több éven keresztül a védelem egyik oszlopa volt. Nem ő tér vissza a pályára, hanem fia, a 21 éves Sorin lesz a viharsarkiak játékosa. Legutóbb egy Bukarest melletti másodosztályú együttesben futballozott. Új név a szlovákiai Varga Gergő, aki Máthé Gáborral, és a Sopronból hazatérő Bozsó Antallal alkothatja a kapusszekciót.

Két Békés megyei származású fiatal, a jobbhátvéd Sipos Krisztián és a belsővédő Huszár Gergő is csatlakozik a felcsúti labdarúgó akadémiáról a csabai kerethez a már Orosházáról korábban leigazolt Alekszandar Randeloviccsal együtt. Farkas Krisztián, Balogh Tamás, Kállai Norbert és Fülöp Tibor távozott Békéscsabáról.

Dajka László együttese vasárnap a felcsúti edzőtáborba utazott, ahol szerdán a helyi Puskás FC-vel, szombaton a Tatabányával és az Újpest második csapatával játszik majd.

Olvasói sztorik