NB II

Az első hét még könnyű lesz

Véber György több próbajátékost is tesztelhet.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hétfő délután megkezdte az alapozást a Mezőkövesd-Zsóry NB II-es felnőtt együttese. Véber György vezetőedző egy beszélgetést követően vezényelt edzést a csapatnak. A bemelegítő futás után labdázás, majd egymás elleni játék következett. A 24 játékost három csoportra osztotta. Az egyik csapatot a jelenlegi legerősebb keret tagjai alkották, a másikba a cserék, a harmadikba pedig az újak, a kölcsönből visszaérkezők és a próbajátékosok kerültek – összegzi az első gyakorlást a kovesdisport.hu.

– Ma egy rávezető tréninget tartottam, 24-en vettek részt ezen az edzésen. A kölcsönjátékosaink visszatértek a csapathoz, illetve több próbajátékos is érkezett, így sok új arc tűnt fel az első gyakorláson. Utóbbiak közül várhatóan sokan lemorzsolódnak majd. Mellettük vannak konkrét kiszemeltjeink is, akikkel már felvettük a kapcsolatot. Az ő érkezésük minőségi erősítést jelentene a csapat számára. Remélhetőleg kialakul a végleges keret mire elutazunk Tatára edzőtáborozni – nyilatkozta a kövesdi honlapnak Véber György.

A vezetőedző azt is hozzátette, az első héten még csak napi egy edzést vezényel majd a csapatnak, utána viszont sűrűsödik a program a játékosok számára.

– Ezen a héten napi egyszer edzünk, pénteken pedig Cigándon veszünk részt egy négycsapatos minitornán. Jövő héten hétfőn és pénteken csak egyszer, a többi napon kétszer gyakorlunk majd, s játszunk két mérkőzést is, a Gyirmót, illetve a Debrecen ellen. Teljes intenzitással készülünk, a nap 24 órája a felkészülésről fog szólni. A gyorsaságra, finomításra is hangsúlyt fektetünk. A negyedik héttől edzőmeccsek következnek, az utolsó két hét pedig a bajnoki rajtról fog szólni, hiszen ötödikén már kupameccset játszunk – zárta szavait a szakvezető.

Az említett visszatérő, illetve új játékosok listája:

Bene Attila (kölcsönből vissza, Kazincbarcika)

Szabó Viktor (kölcsönből vissza, BKV Előre)

Bognár István (aláírt, Újpest)

Kiss Zoltán (tárgyalás folyik a leigazolásáról, Véber György bízik az érkezésében)

Lakatos István

Horváth Szabolcs (védő, Kazincbarcika)

Markos János (Nagyecsed)

Kovács Erik

Fábio Nascimento de Oliveira – Fabio Guaru (Szigetszentmiklós, védő)

Olvasói sztorik